У Московському зоопарку слон розтопився жіночий догляд

Пара африканських слонів надіслали до Іспанії. Спочатку все рушилося плавно. До закриття в старому слоні приводили вантажний автомобіль, кран, який повинен був підняти контейнер з домашніми тваринами в автомобіль. Сам контейнер був встановлений на воротах корпусу, а близько половини відвантажувального навантаження.

Спочатку взяти на себе чоловіка. Він тихо прогулявся в контейнер, і всередині раптом знежирився, чекаючи другу. Слон, 28-річної Betty, дивився процедуру обережно. Коли вона з'явилася, вона раптом стала уродженою.

«Що я хотів піти, - сказав колектив зоопарку. - Я боровся, я був нервом. Тоді Ольга Гришина, 43-річний зооолог, який працював в зоопаркі понад 20 років, почав їздити її. Елеватори Ольга слухала зазвичай, вона підняла їх з раннього віку. Зроблено щось неймовірне. Вона стала хутрієм, оголена вниз і збити Оля. Притягнути її до землі і подрібнити її стопу.

Колега негайно подрібнюється до Гришина, щоб допомогти. Вони похилили ровінг Бетті, витягнувши жінку і закривали ікру. Ольга більше не дихає. Ушкодження були настільки важкими, що вона загинула практично миттєво.

«Що сталося в Беттті, ми не можемо самі зрозуміти,» роз'ясували раби зоопарку. - Вона була спокійною, фактично. Але тут ситуація не проста для неї, що переходить з «нативної» іварії, де вона витрачала багато років. І навіть самець відійшов спочатку, вона не розуміє, що вона буде завантажена поруч, що вони не відокремлені. Я так божевільний.

Ольга Гришина з інвалідністю та трьома дітьми

* Комсомол правда*

Категории

Смотрите также

Новое и интересное