Пригоди в понеділок

До мого питання про дату закінчення терміну зберігання презервативів, кавказький аптеці kiosk salesman дав вражаючий лаконічний і, на мій погляд, правильно відповісти:
- Один раз.

Олександр працює економістом 57 годин на тиждень. Семион - менеджер 8 годин більше Олександра.
Negro Я маю на увазі, це один... Afro-African Mganga працює в якості джентора в місцевому офісі Red Cross протягом 6 годин з тригодинним siesta break.
Питання та відповіді

Чоловік вибирає найсмачнішу жінку в бульйоні.
Під час процесу вимкнено топ світло несподівано.
- Чи не так мені?
- Ні! Світла цибулина горить вашу дупу!

Чи є ваша дружина коли-небудь попрощити вас працювати як охоронець психічного здоров'я?
- Час! Але коли ви можете відправити fuckin' Наполеон і дати ебать, щоб Comrade Ленін, самооцінка перемогла над патологічною критикою.

Ви хочете продати мене за $100?
- Ви хочете обгортання?
- Загортання чогось?!
- Ліга!

1990Р. 2199Р.

Зустрілися два бутони.
Ви знаєте, щоб порадувати дружину, я кинути пити, куріння, грати картки.
- Вітання. Я сподіваюся, що вона щаслива зараз?
- Звідси! Щоразу вона відкриває її рот, вона знаходить, що вона не має нічого сказати.

Професор надає лекції про етику:
Молодь, якщо ви побачили, що на батутах дівчини
Поспішайте розповісти її як можна. Наприклад: "Дівчина, у вас є нитка на плечі." Вона виглядає на плечі, потім нижню і бачить. Студент тягне свою руку:
до Вибачте мене, професор, у вас є блискавка на вашій краватці.

Дружина приходить від бізнес-туру... і чоловік знаходиться в ліжко... з коханцем.

Мийка в лазні Німецька (N), французька (F) і російська (R). Припустимо, стіна між жіночими та чоловічими відділами згортається.
(N) - О-о-о-о- (закривати груди руками)
(F) - A-a-a-a-a (закриття дна руками)
(R) - Ох, ебать маму (ручна частина)

Водіння іспиту. Білявка отримує в машині.
«Так, ви не пройшли, – каже дослідник.
Як я не можу пройти, якщо я навіть не перейде?
- Ви отримали в спинці !!!

Живі мавпи в теплих країнах, не дарма всього дня, тільки їсти і три відсотків. Роботу зробленого чоловіка, а тепер людина витрачає лише дроби свого часу, працюючи весь день. Я думаю, що мавпи покинули нас...

Вона: Я вагітна з вами.
Вона, як, oh, не ви.
Він: ох.
Вона: Ох ... ви... (()

Дві блондинки приходять на дилерське обслуговування, щоб вибрати автомобіль.
- Лен, який автомобіль ви хочете?
- Мерседес.
до Як знайти його тут? Шукайте скільки автомобілів там.
- Не проблема! Шукаю мене, щоб подивитися на машину з кільцем перед тим, що витягнув на неї!

Бабця доторкнулася її онука:
- Ваш чол виглядає гаряча сьогодні!
- Ні, бабуся, ви, хто охолоджує.