Катакомби, де замерзає кров у венах

Королівство Мертвого біля Парижа (Франція)

Де тільки розкидані всілякі катакомби, печери, підземні проходи та всілякі укриття, де люди намагалися захистити найсвіжіші та цінні для них. Якщо ми розглянемо всю психологію гетерогенних і гетерогенних катакомбів, буде сформовано одну спільну дотику сторінки виснаження і показання.

Хтось там були печери роббер, але такі денники будуть набагато менше, ніж укриття в ім'я збереження хорошого, в ім'я приведення кращих, мирних принципів до землі. Ті, хто побував на катакомбах і всіляких підземних проходів, вони могли бачити, що навіть найсвіжіші стінові ієроглифи, що залишили сенсорні символи пам'яті.

Серед специфічних людських випробувань, з якихось причин, або катакомбів, або неприпустимості, або гоніння обов'язково необхідні. Проява доброго повинна обов'язково викликати протилежну хутрію. Коли ви знаходитесь в Римі, обов'язково відвідайте катакомбів. Прогуляйтеся різними катакомбами, не стерпно запитайте, щоб показати вам найдовші бічні проходи, де, як кажуть, це вже небезпечно прогулятися. Перевірити настінні знаки, всі написи. Відчуйте проникну вологу на тілі. Подивіться на темряву, що надходить від таємничих нескінченних проходів. Пам'ятайте, як вони втікають практично голими, погано вкритими, босоніжуються в цю вологу, до цих кам'яних клумб, серед могильників.

У цьому рятувальному притулку всі умовні відмінності були вилучені. Нержавітні матони зустрілися разом з вчорашніми рабами, щоб зберегти лампу свого серця. Кожен знак відданості і відданості втілює нову відвагу до серця. У всіх вікових категоріях є самозабезпечення. Як кращий духовний тест, ці переслідування були абсолютно необхідними, про який можна писати героїчну історію на всіх мовах.

Вони знайшли скарби в печерах і підземеллях. Ці значення повинні розумітися в кожному розумінні. Також необхідно згадати ці значення, для катакомбів існували. Вважаю, що хтось подумав, що всі сорти катакомбів вже пройшли в царство легенди. Недалеко. Почесні гончари, почесні домішки, почесні переслідування існують в повній мірі, а в їх різноманітності вони тільки вишукані.

Це буде невиліковне відволікання, щоб сказати, що почесні переслідування над. Вони ще існують на фронті боротьби за добро. І вони повинні сприйматися з усіма твердістю і визначенням, як стигмата грації. Він, хто не проповідний для хорошого не проявляє його. Неприродно припустити, що істинні досягнення приходять без боротьби.

«Чи любили тебе, погодили або не погоджуються з ним, ти ніколи не залишився байдужим до нього». Він завжди був чимось про нього, що не можна занехтувати — певною героїзмою, невпевненою відвагою, радістю бою, пожежою примирення. Не було півтонів, не солодкість, не timid acquiescence. Все в ньому було як яскраве, незворотне, як багатозастосувальний стіл, переконливе як гром Синаї.

Так, відбій до певного роду вух неприпустимо і страшно; але до інших самодних душ ці відбійники, ці відбійники надихають нові, нездатні відваги. У печінні з такою мужністю чоловіки втрачають відчуття болю, і, як на вогневих крилах, найдовший шлях закорочують для них.

Шановні, я знаю, наскільки важко це для вас, як потрібно мудрий розсуд, щоб не позбавитися від відповідальності, що вам цінують. Що робити, вам доведеться жити в катамбах, на стінах яких буде багато красивих символів. Ви відчуєте під цими спорами не в тюрмі, але, навпаки, крило. Ваше дуже незалежне, коли людина намагається незрівнянно носити освячений світло через базар. Звісно, ведмедиця цієї хорошої лампи повинна пройти дуже ретельно, найдовший він підштовхується і цінним маслом, і вогнегасає.

У цьому догляді не буде ніякого страху. Якщо людина знає, що він повинен поспілкуватися щось в ім'я найвищого доброго, то він проціджує всю його ресурсність, всю його здатність і толерантність, щоб не розбризти чашку в відтінку. Він не носить себе. Він переносить його звідти і де він працює. Щоб запізнити спосіб, він пройде катакомбами і проведе ніч в печеру, можливо, не засипати достатньо і забути про їжу - після того, як він не підійде до себе. Служіння людства не є однією з найбільш симетричних фразологій. Навпаки це високий і складний попит необхідно встановити перед собою як земляний гол.

У творчості, у допомозі, заохочуванні, в освіті, у всіх засадах досягнення, той же Сервіс буде перед людиною. У нього тільки сплачує боргу. І знову, не змусить давати, але цілком природно, для іншого не повинно бути. Тепер, коли я розповім вам про спеціальну тягу, я маю на увазі, що вони можуть бути шкідливо підштовхувати вашу лампу. Вони можуть знищити вас в темряві без вогню. Але покрийте цей сакральний полум'я з усіма вашими думками, ви побачите для себе, як велика гіркота зараз. Якщо багато диких істот, які ковтають, не дайте їм перевернути гойдалку.

Не думаю, що час є нормальним. Це дуже особливий час. У таких критичних годинах необхідно поставити всі Ваші заощадження, всю Вашу увагу. На вежах і в катакомбах, на висотах і в печерах, де переходить годинник, бути таким же життєрадісним і незворотним. У майбутньому знайти в собі велике слово, яке спонукає ваших друзів. Вони прийдуть до вас для заохочення. Ви не тільки підкажете, що вони будуть частиною доброго. Ви покажете ваших друзів, які труднощі не про вчора, але про яскраве завтра, для чого ви є.

Найглибіші катакомби стануть небесно-високими для вас. Найгірший з них буде вашим створенням. Відсміхувач гнів стане винагородою для вас. Якщо у вас було заходити в печери і в катакомбах, ви повинні зробити це тільки для сходження, з турботою і натхненням. Для натхнення, ви познайомитеся з друзями. Нехай час цих інтерв’ю є пам’яткою найсвятішого, найсолодшого, найперспективніший, творчий.

Як ви знаєте, коли месенджер збивається? Чи повинен він знайти вас в вежі, або знайти вас в катакомбах, ви не знаєте, а не повинні знати, для того, щоб потім повна готовність буде турбувати. Будьте готові.

р.

945697

10106262

р.

Р

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное