Щоденник російської Ninja

День 1.
Ми збудували нас перед бараками і задекларували, що з усіх ротів, це наша компанія безвісти Папуанс, яка була настільки неймовірно щасливою. Для нашої компанії найближчим часом під годинниковим оком лейтенанта, стане топ-секретом, супер-швидкісним і суперневидимимим компаніям реальних ніндзя.

Серов цілком вірно зауважив, що безвісти називають бабони, не Папуани. З останніми є племена, що належить до Меланської групи, яка мешкає Нової Гвінеї та Нової Померани. А бабуон або сірий гамадрил є мавпою від роду собакоподібний ... До якого лейтенант об’єднав, що якщо приватний Серов хотів, він сам зробив з нього перший хвостовий сірий гамадрил мотострілецької армії. Я читаю в обличчя Серова, що він не хоче.
Після того, як лейтенант читати дотик про те, які перспективи подальшого розвитку дадуть нам тренування реальних ніндзя! Такий захоплений виступ завершився собами і метеликами лейтенанта, як: «Я не буду пити нічого іншого... особливо з полковником... і з ним грати карти... особливо на побажаннях... й

День 2.
Замовляючи нас, щоб зануритися на відстані 10 метрів. Для того, щоб у Сомові виникло питання, чому ніндзя необхідно копати кріпички, ліевтенант просить, якщо Соми були гороскопом рибою. Вчився, що він не є рибою випадково, лейтенант обіцяє виправити помилку, зроблені природою.
А потім він взяв його кудись, щоб навіть вечірні споруди Сомов не повернулися.

День 3.
На роботі ми зробили лейтенант. Він був довгий шлях, щоб піти в ніндзя, але це буде працювати першим. Він замовляє наповнювати цей копч з водою до ранку, перетягуючи його в ковпачок з найближчого потоку, який становить два кілометри від агрегату. Чому не потрібно ніндзя, ніхто не просить лейтенанта, бо Сомов ніколи не повернувся.

День 4.
Звіт про виконану роботу. У зв'язку з виснаженням Сомов з нога, поїхали на кисть. Він урочисто запустив три летючі піранги в моху, які ліевтенант благополучно обмінявся на шість акрів Сергія, власником вихованця, подушивши за допомогою Сомову.
Дуже задоволений, тому він подякував всій компанії, особливо Сомову.

День 5.
Замовляючи нас, щоб практикувати довгий стрибок. Простіше кажучи, якщо ми не можемо стрибати з муки, лейтенант здивує нас. Я боїться це не дуже приємно...
Все справляється з завданнями, крім Сомова, які не досягли протилежного берега і згорнулися в воду. І з тих пір він був дуже голодним після подушки, він спійманий пірану купання і їсти його зубами.
Здається, що лейтенант постраждав серцеву атаку після цього видовище, але він негайно пройшов, як тільки лейтенант бачив два залишилися пірани в жаху, які намагаються поплавати з Сомову, переслідуючи їх.
Лютенант був лютий. Коли Сомов нарешті виловив з коптички з сітками, які ми взяли з двох біологів, які були риболовля для метеликів, поруч, ліевтенант дав йому сильний відляк. І він додав, що якщо Сомов зумів присвятити себе жінці, він особисто перехрестить два залишилися чоловічки під дивним поглядом лейтенанта ... і бой до Сомову, якщо вони не могли б виготовити потомство!

День 6.
Висока стрибка навчання. На одному з берегів муки, лейтенант налаштував паркан, сьомий метр, щоб нам довелося стрибати над п'ятиметровим копкою і семиметровим парканом. Ні впорається з поставленим завданням - немовляти, доручені до ліевтенантного утилізації легко переборщуються муфтою, але вони вписуються в паркан з ковткою, на якому вони потім плавно протікає і вниз. Після того, як лейтенант встановив кілька шахт, які виписали під парканом, і розтягував протяжний дріт.
Після цих простих маніпуляцій призначила висоту.

День 7.
Ми радіємо, що ми живемо до своїх очікувань, ходячись до реальних ніндзя. Оскільки реальні ніндзя можуть подорожувати на швидкості сонця.
Серов цілком вірно зазначив, що ніндзя, ймовірно, переїжджає не на швидкості Сонця, але при швидкості світла. Завдяки власній швидкості Сонця 19.4 км/с. І якщо ми враховуємо апекс руху Сонце відносно навколишнього міжземного газу, швидкість Сонце буде 22-25 км / с. Але ні в якому разі не можна порівняти зі швидкістю руху людини через величезну різницю в їх розмірах і масі. Швидкість світла в вакуумі становить 3 * 10^8 м / с, що є дуже великим значенням. Тому, швидше за все, ніндзя все ж рухається на швидкості звуку, який в повітрі в нормальних умовах досягає значення 330 м / с. Для чого лейтенант відповів, що якщо Серов не перестає бути розумним, то він відразу буде літати звідси з першого простору і наша планета буде другим супутником, який буде рухатися на швидкості Сонця, незважаючи на різницю в розмірах і масі.
Для швидкісного навчання лейтенант виніс з міста до деяких віддалених сіл. Піар. Не доки він перевернувся і торкався всіх походів, які ми зрозуміли, чому він зносився таким пасом. І коли вся брейк бджіл кинувся на нас, ми зрозуміли, що Серов був глибоким помилковим, коли він сказав, що неможливо порівняти швидкість Сонця і людини.
Розгортаючи нас з частиною сто і п'ятдесят кілометрів відстані, переслабляємо через кілька хвилин, на пересуванні приймаємо бар'єр у вигляді семиметрового паркану. Однак ми не розраховуємо сили трохи - викрививши паркан і змащуємо, висаджуємо прямо на дах наших барраків, де ми знайшли лейтенант, який прибув два години пізніше.
Він був дуже щасливим. Перш за все, ми дізналися, як запустити так швидко, і тепер ми можемо дати будь-яку ніндзя старт голови. І по-друге, тому що ми продовжуємо вдосконалюватися в високих стрибках - тільки перед нашим відправленням, лейтенант зобов'язаний замінити стару огорожу з новим - вже десятиметровим високим.

День 8.
Під наглядом лейтенанта навчилися рухати мовчки з грами, пов'язаними до ніг. Ліутенант пішов до ліжка і замовив нас на маршу звідти до тих пір, поки він прокинувся. Він приділяв особливу увагу тому, що якщо ми робимо принаймні один звук, від якого він прокинувся, то ми більше не походимо з решітками на наших ногах, але проїдемо з тертами на ногах.
Коли евтенант впав дупа, Лемін запропонував видалити тарпси, покласти одну людину в «watch», що, коли евтенантний збив, дасть нам знак. Вони робили. Але пробудження лейтенанта було настільки несподіваним, що «watchman» не вдалося дати знаку, і ми не встигли прикріпити інструменти до наших ніг. Тому, коли лейтенант запитав, де були жолоби, сказав Сомов - стирнув! Що лейтенант сказав, що він буде вірити, каже Сомов, що він ate їх. Так я дав нам рівно два хвилини, щоб знайти ці решітки і покласти їх на ноги.
Вони порушували мовчки до вечору, що проводилося без зняття дьогих. Вони м'яко повісили спинки голови Леміни.

День 9.
Вивчається камуфляж на землі - в парку. У зв'язку з тим, що він повернувся, повернувся, і якщо він знайшов одну людину від нашої компанії, він буде виглядати як реальний хамелін, так само як невеликий і зелений. Заувага Сергія, що хамелеони називаються хамелеонами, тому що вони мають можливість миттєво змінити колір шкіри в залежності від місцевості і тому не мають постійного забарвлення, ліевтенантично ігнорується.
Зовсім досить, але обіцянка роботи лейтенанта – коли він повернувся, він не знайшов. Незважаючи на те, що він відзначив дві особливості: в парку розлучається підозро багато кокунів, які свідчать про те, що він непомітно тривалий термін служби. Але він, безумовно, подобав останнього.

День 10.
Увечері ми знову приймали до найближчого села, де ліутенант давав розумову розмову про те, що ніндзя в першу чергу називається людиною, яка здатна існувати з зовнішнім світом в гармонії. Учора ми навчимося жити в гармонії з природою, сьогодні ми повинні навчатися в гармонії з тваринами.
Тому кожен повинен вибрати це або тварина на власний розсуд і зобразити його таким чином, що інші тварини вірять в неї.
Я вибрав роль роустера - дивовижно, але зумів тримати курку. Коли я кинувся в хати, вони відразу стрибають від своїх наст, якось дивно обколів мене, очі почали будувати. Ось де я злякався. Але не стільки ж, що в той момент роустер вводив у хутор, чия гребінець як індичка перенесли його ніс. На щастя в цей час Ілюхін побіг, який попередив бути котом - допоміг приїхати від конкурента.
Серов захотівся бути заставою, але, судячи з іржі, з якою побігла сільська важка вантажівка після нього, Серов був достатньо лише для мари. Сомов, сходження в ванну, наповнену дощовою водою, тому вступив до ролі перка, що він практично почав спаснути - ймовірно пам'ятав, що він ще мав перехрестити два чоловічі піранги.

День 11.
Ми можемо зробити все і більше звичайних ніндзя. Але ми ще не готові прийняти горде звання ніндзі – є фінальний дотик, кінцевий тест.
У полковнику з'явився і сказав, що загальний відмовився встановити компанію нідзей в нашій частині - чому нам потрібно? А полковник сказав, що лейтенант втратив своє бажання. Дуже щасливий.
До якого лейтенант сказав, що він був ще один день, і завтра полковник побачить, хто побачить, хто бажає.

Ніч (останній тест).
До будинку загального, десять кілометрів від агрегату, ми отримали досить швидко - всього за пару секунд, легко згорнулися над триметровим парканом і заморожуємо, повністю зливається з краєвидом. Охорона будинку бульдоги приймали на Серов і Лемін, приступивши до кусок. Ілюхін і я сходження на вікно загальної спальні на другому поверсі. Інші залишилися на сторожі.
Як ми вийшли всередині, ми почали шукати загальний комплект. Я не знаю, чому загальний удар, тому що ми діяли мовчно. Я відразу ж захопився фікусом, але Ілюхін не встиг. Генеральний замовив мене до звіту, який він є. Ілюхін збив, що він був його мрії, що в самому момент зникне. Він стрибав вікна і зникнув.
Коли через кілька хвилин після того, як генерал впав знову, я все ще знайшов свого кошеня з ним і, одночасно, з золотом дивиться, що лежав на тумбі, після прикладу Ілюхіна, зникнув у вікно.

День 13.
Під час будівництва лейтенант привітав нас з успіхом останнього тесту і на неофіційне призначення старших ніндзя.
Пальто полковника з'явилася і повідомила, що вчора в будинку загального будинку була щадка рум'яна - загальний кітель, зареєстрований золото годинник і все, що виросло на місці ... і це не підрахунку двох чистобраних англійських бульдогів, які він знайшов біля блоку вранці повністю вичерпається. Ліутенант розповів про те, що його компанія ніндзя може знайти все відсутній.
Коли лівий полковник, лейтенант назвав нам молони та бездумні папуани протягом тривалого часу. Він запитав, чому нам довелося чистити золоті годинники і очистити загальні грядки. Я був чудесним, де ми робили всі речі, які вирощували в грядках. Коли Сомов сказав, що він ate it all, the lieutenant got sick. Так я кинувся назад до загального годинника. Він сказав, чому всі бояться Росії. Зважаючи на те, що у неї є більше фольців. Може бути, це для кращих ... хто хотів би його стипендії?

Таким чином, ми отримали загальне визнання виконавчого наказу про створення топ-секрети, супер-швидкої та супер-невидимої компанії ніндзя в нашому підрозділі, а лейтенант завоював бажання з колонки, яка, якщо Вас цікавить, друга компанія розповість про вас.

Джерело