730
Як перемогти фізично сильний супротивник?
Метою моєї поїздки до зустрічі БК було подолати страх зіткнення (фізичний і моральний). У ході зустрічі та бесід я дізнався низку проблемних моментів, які я ніколи не думав, але які, я відчув їх. Ми повинні боротися.
У перший день здійснювалися вправи для реалізації страху невідомого і болю. Дуже потужні почуття вібрації страху, згортання від телят до шлунку. Для мене, перебуваючи цей бар'єр був основним. Я нарешті зрозумів, що страх не є зовнішнім боком (сильний удар, загроза сюрпризу, невідомого).
Фир - це те, що всередині мене, і це до мене, чи вона перемогла мене або чи можна використовувати свою владу, щоб стати сильнішими. Після цього епіфані довгий час не може спати і вві сні досвідчена наступна боротьба. Я не спить до ранку.
Неприємний до бою (хоча я зараз розумію, що це повинно відбуватися) був стан спокійного і розуміння того, що робити.
Опонент фізично міцний, ніж мене, що я дійсно хотів. Під час бою немає внутрішнього чаттера, тільки фокус на почуттях і втіленні.
1,1 км Почуття після кола
Груша локалізована - просто нижче пупка + ноги + періне.
Є інструменти для подолання страху. Вправа дуже потужна. Другий удар набагато страшніше, ніж перший. Я швидко закінчив найпотужнішу вправу на мій погляд. Проводиться і локалізується груша.
Все, що ми повинні зробити це з ним.
2,2 км До боротьби.
Смерло смерті гірше загибель. Груші валки, іноді паралізи, але коли ви знаєте, що щось ще буде, якось простіше. Десперація - проблема все ще повинна бути вирішена. Ми боїмося. Фир надходить в хвилі, і ви вже хочете випробувати удар, маннер.
3. Боротьба
Не вдалося розширити свідомість :
Вузький ворог. Але страх перемішують з хвилюванням, «спортивний гнів», ви хочете виграти. Зайдіть її в обличчя кілька разів. Трохи оніміння - я думав, що це буде набагато гірше.
Друга бійка була «пун». У якийсь момент зникне страх. Він був несвідомий, просто досвідчений ляпас і якось не страшний. Існує питання фізичного виховання.
Я не бився!
4. У Після бою.
Не варто відразу, поступово, але є ейфорія - пухкість, світ став ближче, фізичний релакс, "не так страшний девіл як ..." Я думаю, що я хочу іншого бою.
5. Умань Я поговорив весь день. Я помітив чаттера і переривав його.
6. Жнівень Масаж подарував деякий рельєф, давайте подивимося, що відбувається поруч. Відчувається відчуття спокійного і релаксу + почуття впевненості. Ви можете знайти відповіді, уточнити інструменти.
Повністю різні почуття до і після боротьби. Після досвіду боротьби я почав відчувати меншу перешкоду, вона стала просто більш вільним. Freer to thought, freer to talk, freer to view. Тіло став більш розслабленим, не затискаючим. Побоюючись. Я б'ю це. Про страх під час боротьби. Після короткої паузи для оцінки партнера, а потім перших ударів подумати про страх і не встигнути. Це просто, що свідомість займає хтось інший. Є два цілі - для удару і захисту себе від удару. Думки вже включені під час невеликого перекриття. Але з часом цей страх почав чітко відчуватися десь в животі, нижчим, розуміючи, що ваша сила дивиться, і боротися повинна продовжуватися. Що таке, що страх фізичного зіткнення може вийти, і виникло побоювання поразки. І ви знаєте себе мислення, що при будь-яких витратах потрібно тримати боротьбу. З Я приїхав і до бою, не було страху так, хоча я не скажу, що не було страху. Його прояв був в бою. І далі: почуття деяких задоволень, успіх, успіх не те, що він виграв, але успішно зробив. Підйомка. Чи не так, що знак свободи? Я зробив крок до свободи. І більше. Після бою (але тільки відразу після бою), є менш психічний чаттер, зупиняючи внутрішній діалог легше, звільняючи себе від психічного сміття. Однак, незважаючи на те, що після боротьби.
Семінар дуже практичний. Все, що я дізнався тут, що допомагає в житті, не порожніх теорій. Це придбання досвіду, а саме через досвід і можна зрозуміти щось. І більше знань. Все було чудово, природа, спілкування. Успіхів!
Сергій Шаранов, Челябінськ.