Лариса Долина збирається стати матір'ю

Лариса Долина вирішила відродити дитину від чоловіка Ілля Ппітин, з яким проживала в шлюбі протягом десяти років. Лікарі розповіли 52-річну співачку, яка вона є у великій фізичній формі і має шанс отримати вагітну.

У співачки є доросла дочка Анжеліна від її першого шлюбу, який зараз 24 роки. І тепер долина мріє стати матір'ю на другий раз. Про те, що жінка з чоловіком, але не заважала йти до лікарів.

Нещодавно Лариса Олександрівна провела повну медичну експертизу в одному з московських центрів, а результати постановки діагнозу приємно здивували співачки і чоловіка. Не менше, ніж зірка досвідчена Ілля Ппітин, тому що в цьому віці нести і дати народження здорового малюка є досить ризикованим кроком, тому пара вирішила дізнатися, чи варто спробувати.

«Лариса і я дійсно взяв перші кроки в цьому напрямку», - сказав Ппітсин. Тепер ми чекаємо на результати опитування, після чого ми вирішили зробити наступне. Поки я можу сказати тільки одне: бажання мати дитину дуже високим.

За даними джерела від тісного середовища зірки лікар, який обстежив долину, задоволений результатами діагностики, що показали, що, незважаючи на вік співачки, Лариса Олександрівна повністю здорова, а шанси стати матір'ю великі.

Долина знаходиться в відмінній фізичній формі, як можна побачити з фото, що забрали цей літо в Сочі, коли співачка і її дочка приходили до змагань «Світові зірки». Лариса Олександрівна має чудовий вигляд, а на пляжі вона часто плуталася з дочкою Анжеліна: мати і дочка виглядають як однолітки.

Секрет другої молоді співачки простий - вона щаслива в шлюбі. Чоловік-підприємець постійно панує Ларису і надає своїм дорогі подарунки, намагається виконати всі мрії. Так, пара відпочивала разом в «параді на землі» в Мальдівах, не так давно на Пицині презентували долину з автомобілем її мрії – чорною Ягуаром, вартістю 100 000 доларів.

* Лабораторний килим*