Лариса Долина збирається стати матір'ю

Лариса Долина вирішила відродити дитину від чоловіка Ілля Ппітин, з яким проживала в шлюбі протягом десяти років. Лікарі розповіли 52-річну співачку, яка вона є у великій фізичній формі і має шанс отримати вагітну.

У співачки є доросла дочка Анжеліна від її першого шлюбу, який зараз 24 роки. І тепер долина мріє стати матір'ю на другий раз. Про те, що жінка з чоловіком, але не заважала йти до лікарів.

Нещодавно Лариса Олександрівна провела повну медичну експертизу в одному з московських центрів, а результати постановки діагнозу приємно здивували співачки і чоловіка. Не менше, ніж зірка досвідчена Ілля Ппітин, тому що в цьому віці нести і дати народження здорового малюка є досить ризикованим кроком, тому пара вирішила дізнатися, чи варто спробувати.

«Лариса і я дійсно взяв перші кроки в цьому напрямку», - сказав Ппітсин. Тепер ми чекаємо на результати опитування, після чого ми вирішили зробити наступне. Поки я можу сказати тільки одне: бажання мати дитину дуже високим.

Лариса Долина збирається стати матір'ю

За даними джерела від тісного середовища зірки лікар, який обстежив долину, задоволений результатами діагностики, що показали, що, незважаючи на вік співачки, Лариса Олександрівна повністю здорова, а шанси стати матір'ю великі.

Долина знаходиться в відмінній фізичній формі, як можна побачити з фото, що забрали цей літо в Сочі, коли співачка і її дочка приходили до змагань «Світові зірки». Лариса Олександрівна має чудовий вигляд, а на пляжі вона часто плуталася з дочкою Анжеліна: мати і дочка виглядають як однолітки.

Секрет другої молоді співачки простий - вона щаслива в шлюбі. Чоловік-підприємець постійно панує Ларису і надає своїм дорогі подарунки, намагається виконати всі мрії. Так, пара відпочивала разом в «параді на землі» в Мальдівах, не так давно на Пицині презентували долину з автомобілем її мрії – чорною Ягуаром, вартістю 100 000 доларів.

* Лабораторний килим*