Блондинки рулон ...!

Коли ми шукали новий автомобіль. На мій сильний аргумент, що червоні автомобілі краще, моя інша половина реагувала неприпустимо - якось дивно дивиться на мене, покласти мене біля комп'ютера і піднятися на Інтернет.

І ось ми йдемо. Цей бренд є більш гіпедом, і такими автомобілями, всілякі крупки і запасні частини для них в міській машині, тому що в технічному обслуговуванні це без проблем. І цей бренд не так пропагований, тому автомобілі того ж класу дешевше. Але виробник цього керує космічною технологією. І це один. Але це не важливо. Цей автомобіль має 4 VD, який є прохолодним і нам дійсно потрібно. І це більш високий проміжок (тепер я знаю, що проміжок лише відстань між тілом і дорогою, а не на всіх, які я думав потім). І це відрізняється вантажопідйомністю і вантажем. А. Але це не так важливо! ... blah blah blah blah blah blah blah blah. Дивитися на цю дівчину!

Можливо, останній аргумент був найважливішим.

Але я хотів хлопчика! Я думаю, що багато жінок в твердості з мною. Тільки мій новий дійсний аргумент знову не зробив належного враження. Крім того, я розповіли, що не існує різниці між «жіночним» і «чоловічим» автомобілем! Головний моль - характеристика транспортного засобу. Я, ми були плавання - ми знаємо - "Погляд на цю дівчину!"

Довгий вступ.
Яка моя точка? І ось що з тих пір я почав шукати всі вікна автомобілів, які проходять мною і шукати більш слабку статтю серед водіїв. І тільки після визначення статі водія див. детально про те, як вони йдуть. Більш того, я почав шукати спосіб водіння всіх моїх знайомих моториків обох сексів. І ви знаєте, я знайшов багато цікавих речей.

Перш за все.
Про надзвичайну подорож в барбер. Колір волосся і вартість автомобіля пов'язані. Безпосередньо! Звичайно не завжди, але винятки тільки підтверджують правило. Ні, чесно - найдорожчий автомобіль, краще і блондинка його власник. Спочатку я думав, що це сталося мені, і я просто так пощастило на спостеріганих об'єктах. Я мав би залучити друзів і знайомих у навчанні. Результат не змінився і тільки в сенсі, що зараз ми всі сміхаємо про це разом. Блондинки правила! Може бути, це відходи моєї природної блондинки.

Другий.
З якоїсь причини жінки воліють похилень. Як і жатки в коробках. Йдеться про можливість сидячи за цим колесом в шапці, і що нічого не заважає. У будь-якому випадку, мій друг полковник, купив спасіо не менше, тому що він може комфортно стікати, не знімаючи його кришку. Але що людина... Або це жіноча звичаю на стелі, яка зазвичай досить висока? Я не знаю, я ніколи не вирішив, що таємниця.

Третя.
Багато жінок на дорогах. Тексти пісень, а це означає: Дами, ми про їх подолання! Я маю на увазі. Швидкість важче ...

І це моє наступне спостереження. Привід повільніше. Не все, звичайно, і небагато. Але, як правило, швидкість руху автомобілів «жінок» становить 10-20 менше, ніж у чоловіків на тій же трасі і на одному автомобілі. Я думаю, що не тільки я помітив це, тому що я чув більше, ніж один раз про ці колготки, що «відтворити надзвичайну ситуацію на дорозі». Ми також проводимо багато іншого. Я б сказав. Я особисто дивився картину: джеми, автомобілі йдуть повільно і в безперервному струмі, але в далекому лівому ряду був великий проміжок між автомобілями, в яких з якихось причин ніхто не поспішав піднятися. Крім того, я б сказав, що поблизу автомобілів навіть не ухилялися, наскільки це можливо, машина перед якою було сформовано вільний простір. Знаходилось «привід» за кермом і все, що сталося на дорозі, було глибоко, вона була зайнята з кимось ще. Вона хвиляла її руки. Дуже емоційний, з великим амплітудом інсультів, іноді вибухаючи нігті на приладовій дошці. Не думаю, що це не хвороба. Це просто, що вона пояснила щось до пасажира - молодий мужчин. Тільки ви можете бачити молоду ручну не дуже чітку, тому що дівчина від часу бити його, і притиснути газ. Автомобільний струменевий покритий вільним простором і вичавленим гальмом. Згідно з моїми спостереженнями, що б утримати колесо дівчина не відволікала.

Наступне спостереження не є новинами і вже міцно введена в історію жартів. Це право, я маю на увазі автоматичні передачі. Так, ми віддаємо перевагу! Звичайно, жінки, на відміну від чоловіків, є багатозадачними істотами, але три тумби і важіль, і крім того, «домінантний виробник», це занадто багато для нашої операційної системи. Я особисто знаю дівчину, яка скаржалась над склянкою мартіні, що вона не розуміла, як дивитися на санвузли і дорогу відразу. До речі, в ситуації з аутоматою і механікою, залежність від кольору волосся дуже індексна - кілька, дуже якісні кольорові блондинки воліють механіки. На моєму шляху були тільки три з них, і механіки не були внутрішніми. Однак не все так критично, на дорозі можна зустріти натуральні блондинки в цілому на мотоциклах, а червоний волохатий водій таксі на крихкій чотири, і абсолютно сіро-волосатий стара леді майстерно керма в області (наскільки ще є такий смішний дід стрибнув в задньому сидінні), а брюнетка на Бентлі ... Спостереження я отримав вагон - все відбувається.

Але я, ймовірно, збираюся зробити себе блондинка. Що робити?