Що таке холостий.

Овен.
Імпульсний причіп. Що говорить це все. Відразу після того, як померли, або запитує про прощення - неприпустимо, з поприскуванням золи та іншими театральними ефектами (прийняти старий знову завтра); або НЕ запитайте - "наречена не дає".
Випадки: «зловити щось», «розплутувати» і т.д.

Таурус
Калм бастард. Точна протилежність Aries. Ви не можете запитати: Я, він. Я з'ясував, де подарувати заздалегідь, щоб зробити його більш болючими.
"Ви заслуговуєте."

Близнюки.
Ви фривону приду. Нерідко він просто не розуміє, що він заважає, як bastard (один і половина гірок, якось не доведеться аналізувати свої дії). Він забуває про погані речі після 5 хвилин.
Вимкнено: "Ви відмовляєте?" Чому?

Р
Все-out-of-self-unhappy bastard. Ви є заставою і він є невинною жертвою. І це завжди буде справа, навіть якщо його обліковий запис десять разів більше, ніж ваш. Тим не менш, він буде впевнений, що весь світ знає, як лікувати його, погано, погано.
Виклики: "Ви мене змусили!"

Леся
Нарцистичний причіп. Він великий, решта сміття під ногами. З цієї ситуації виникають всі його пасови.
«Я хотів би» – максимум.

Вірго
Витончений бастард. Після того, як ви перекреслили свій шлях (або просто не встигли говорити про неї) - отримайте його. Всі ці роки вона просто чекала на можливість.
Випадки: або глухий несвідомий – “Я?” Що ви думаєте, або ви пам'ятаєте?

Лібра
Боротьба з бастарсом. В цілому 1 місце в рейтингу бастарів. А значить, безсмертна істота. Тут він кричав, тут він лякався, там він зрадився - такий спосіб життя. Все через комедії.
Немає витівок. Змащені і приховані.

Корпіо
Принципова база. Принципи можуть бути будь-якими, не точками. У зв'язку з тим, що його незаперечна і неприпустимий світогляд, ви порушили деякі заборони і повинні бути покарані. Він вважає себе інструментом правосуддя (з літерою столиці тощо).
Немає витівок. І похилого підборіддя.

Сагітара
Скандалозний бастарт. Хам трамвай. Baba ринок. Вони люблять конфлікти, як такі.
Випадки: безсвідомий текст, рясно ароматизований матом - на підвищених тонах.

Капріж
Обмежений Bastard. Визнання Таурусу + егоизм Лева + його особистість, неповторна спадщина. Приправа також приправа.
Виклики: "Це сталося."

Акваріус
Cynical bastard. Заслужене 2-е місце. Вони не будуть нічого, але сміються на ваших страждань. Його серце зламаний, і серце його зламаний.
Виявлення: Га.

Риби
Індиферентний бастард. Він застібає вікно і загортає себе щільно в ковдру. Він не прийде до своєї лікарні, де ви отримали постріли за останні кілька днів. І такі речі, як.
«Все для себе, я шкодую. й