Про нас

Поки ви нарешті отримаєте свою роботу, подумайте про долю одного хлопця. Його ім'я Роб. Роб – дайвер, який працює для Global Divers в Louisiana. Ремонт обладнання для підводного буріння. Наступним є електронна пошта, яку він відправив до сестри. Пройшов на радіостанцію 103.2FM в Fort Wayne, Indiana, яка оголосила конкурс на найгірший випадок робочого місця. Вона виграла конкурс.
р.

"Привіт, Суд! Ще один лист від вашого брата "смокту." Я мав проблему на роботі минулого тижня. Я знаю, що ви є офіційними перевагами, тому я думав, що після слухання про мої пригоди, ви повинні бути щасливими і усвідомлювати вас не всі, що погано.

Перед тим як розповісти вам, що сталося мені, я повинен дати вам деякі нудні технічні деталі. Як ви вже знаєте, моє робоче місце в нижній частині моря. Я зносила костюм на робочому місці. Це вологий костюм. У цей час вода в морі досить холодна. Для того, щоб не замерзнути, ми прийшли з цим: у нас є дизельний промисловий водонагрівач. Цей $20,000 річ відсмоктує воду з моря, нагріває його до гарної температури, а потім перекачує її до дивера через шланг поливу, який скотився до повітряного шланга. Я використовую його кілька разів без проблем. Коли я здаю і починаю роботу, беремо шланг теплої води і приклеюємо її в дно мого вологого костюма. В той же час вона заповнюється теплою водою всередині, і ви працюєте, як сидять в гарячій трубі.

Все було добре до тих пір, поки я відчував відьма у мене. Я почула її, звичайно. Який тільки зробив проблему гірше: дупи почали обпекти вогонь. Я взяв шланг з мокрого костюма, але було зроблено роботу. Після того, як страждали жахливо, я нарешті зрозумів, що сталося: водонагрівач відсмоктував рибу з моря і перекачував його вниз мій вологий костюм. Бо мій спина без волосся, медузи не можна прикріпити до неї. Але мій ас crease був менш непристойним. Коли я починав подряпини, що я думав просту свербіж, я потерти рибу на мій креасу. Я сказав, що мій бос про проблему спілкування. Його вказівки були неясними, як він, разом з п'ятьма іншими диверсами, сміхалися гістерично. Неважко сказати, я припинив роботу, після чого я був замовлений, щоб зробити три жахливі зупинки для підводного декомпресії, які взяли 35 хвилин до того, як я міг поверхні пройти остаточне декомпресія в камері. Коли я прийшов на поверхню, я носила нічого, але мій латунний шолом. Після того, як я вийшов з води, медсестра прийшла до мене і, торкнувшись сміхом, подав мені трубку крему, яку було замовлено натерти в асорті, як тільки я увійшов в клітинку. Сметана виділила полум'ям у моїй дузі, але я не могла ходити ще два дні тому, що мої дупи повністю покриті пухлиною. Отже, наступного разу ви отримаєте в неприємності на роботі, подумайте про те, скільки гірше це буде, якщо ви отримали медузи до ваших осей. Я люблю свою роботу, я люблю свою роботу. . . . ?