, Україна
Кожен гравець використовує власні драже, які не більше 30.5 см (12 дюймів) і вагою не більше 50 г.
* Кожен dart складається з наступних частин:
заточена голка вставляється з тілесним кінцем в тіло кісточки;
металевий корпус дарта;
Стабілізатор польоту (мая, в свою чергу, складається з трьох окремих частин: стабілізуюча сантехніка, захист сантехніки і хвоста).
* BDO залишає за собою право на лідери насіння в кожному конкретному конкурсі, якщо визнано необхідним.
Ім'я * Всі гравці і команди повинні відповідати британським правилам організації Дартс і, де відповідні, будь-які додаткові правила, викладені в Положеннях програми або Конкурсу.
Ім'я * Всі гравці та команди повинні одержувати вимоги організаторів та посадових осіб БДО, якщо змагання проводиться під егідою БДО.
Ім'я * Всі призи, отримані гравцями, повинні зберігатися для повернення БДО, якщо вони спеціальні, або повинні бути повернені БДО за спеціальним запитом.
Будь-який гравець, який порушує правила БДО під час будь-якого конкурсу, повинен бути дискваліфікований для цього змагання.
Розшифровка правила БДО при будь-якому конкурсі належить до офіційних організаторів БДО, а їх рішення є остаточним і обов'язковим для всіх сторін.
Ім'я * Всі дані, які утворили основу для такої інтерпретації, повинні бути подані до Ради директорів БДО з розгляду та можливим подальшим ревізією Правил БДО.
Будь-який спір, який не може бути вирішений шляхом застосування Правил БДО, необхідно вирішити Правлінням БДО, а його рішення є остаточним і обов'язковим для всіх сторін.