З форуму постів про літній відпочинок

1,1 км Я пішов на Байкал. Twice як ебать, від природи і від сидячи-карти купе.

2,2 км Я дуже сподобалося московського зоопарку. Продовжуємо з нашим сином протягом двох тижнів.

3. У Дівчинка шукає пара для поїздки в Туглім для батьків на життя.

4. Російська Яда в Болгарію, щоб відпочити відразу! Це буде весело.

5. Умань Я рафтинг на Чупсоваї. Хай! При проходженні порогів, однак, відправляється чашки, але якщо ви зав'язуєте їх, то високий!

6. Жнівень У неділю ми вирішили піти з дітьми в парку Батут. Приїхали. Це реальний jerk! Рекомендую всім.

7. Готель? Шерше аль-Фам? в Єгипті - захоплюється тільки з яких причин на 2-му і 5-му поверхах брудно перед ліфтом. Завжди оновлюється! Може бути це така особлива особливість, що росіяни відчувають себе вдома?

8. У Відпочинок в Індії з куркою. Я не рекомендую. Crazy tantrum.

9. Навігація Московський санаторій? Гриби Рус? - для справжніх грибів! Гриби виростають прямо в кімнаті!

10. Поки літати до Іспанії, втратив свій автомобіль і квартиру в картках, п'яний з гранатом і втратив його цифровий. Дивіться фотографії з минулого року.

11. Ми приїхали на день до вчора, або в Педрумі або Наталії, готель деяких турецьких, вони кажуть, 5 зірок, всі дзвіночки і суєти, сніданок, обід, масажі - Я ще не знаю.
Головне, що є інтернет, він завантажується в гойдалці, розмітка російська, комп'ютери з отворами під флеш-накопичувачами і DVD-різак, всі включені. Ася створила себе, різні іграшки - коротко, я відпочию у високій, рекомендую всім!

12. Як ми п'ялися на літаку в Таїланд, див. тут! Як ми відвертимося в Таїланді, див. тут! Як ми п'ялися на площині з Таїланду, див. тут! Як п'яний ми зараз, дивитися тут!

13.00 р. Придбаємо док-туру Афганістану. Дуже радий.
Все було, як ми обіцяли в туристичному агентстві, і донькі, і пил, і бідність місцевих жителів над усім похвалою!

14. Я пішов все включено для 900 греків. Я відчував 2300, дійсно, хлопці!

15.00 р. Хороший відпочинок в Непалі! Якщо ви хочете, ви піднімаєте сім тисяч, якщо ви хочете, ви спите в криві. Мінус - без їжі і дитячих гірок.

16.00 р. Я мав перевернутися на світлий і телевізор, подушивши туалет – теж! І це за $800! Вони сказали, що це все включено...