СРСР як я пам'ятаю це

1-й
SHAMPUE "WEEN-WEEN" - як правило, культова річ - дитяче шампунь - в спеціальній жовтій і червоному виконанні: жовта пластикова пляшка і червона кришка - принаймні вбити, але це перша асоціація.
Наскільки я пам'ятаю, багато дорослих (і я пам'ятаю СРСР, звичайно, як дитина) заявили, що це був «головний миючий засіб», який «не щипить очей» - Я не знаю про вас, але для мене це було реальне омолодження. Я думаю, що це не означає очей! Звісно, всі ці ілюзії розтоплені буквально під тими ж очима, через які сльози трехерно зламалися.

2,2 км

ГАЗІРОВІ КУТЕРИ ТА БРЕЙКУВАННЯ
Я не можу сказати нічого про пиво - я не спробую його потім, але що вони відвертають його в величезних «радянських» колах - це напевно.
І ось содові машини.
Почати Це старовинна легенда - сучасні підлітки покоління "Великий Мак" переходять її з рота в рот з тихою милою і, звичайно ж, осушувачем. Ви берете зустрінете (!) і іноді на залізному ланцюгу, стакан, промийте його на спеціальній такій підставці, після чого ви кидаєте монету, натискайте кнопку «з газом» - і диво - соду заливають в склянку з дикими гідами (разом це супроводжувалося «зручним» віджиманням машини з періодичними судами).

3 хв

MARKI "ICARUS" автобус
Як? Ви їдете в цей марвел інженерної думки, угорська підпілля ...
Це не може бути! Поважно підкреслить слово.
Пам'ятайте – це персистентний вуглецевий оксидний запах вихлопних газів, глибокий перегній дизельного двигуна, зловживаю самовідкритими дверима і гірчицею грузинського водія? - Пам'ятайте, що? Я?
Так! Що був романш СРСР.
Ці автобуси більше не будуються...
Вони з'являються менше і менше в цьому світі, як ехо довгої ери.

4. У
Алюмінієві ложки і локони

Я не знаю про вас, але це те, що відбулося в моєму садку.
Кожен, звичайно, був своєрідним творінням мистецтва – вони були всі вигнуті, перетворені, укусили і т.д. І якщо під час обіду хтось пощастить людину через праску одну, і ще більше так з написом «НЕРЖ». 5 КОП. " - тоді ви можете бути правдиво гордістю себе і подумайте, що день не був вайн! Після цього з'явилися написи типу «Ціна 15 КОП». "Не Кант"

5. Умань Юрій Гагарін та 12 квітня

Як тільки ракети були винайдені в СРСР, астронавти були відразу придумані. І звичайно перший. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Особливо патріотично розповісти жарти «в темі», такі як:
Цікаво, чому 12 квітня в парку «Горький Парк» не розім'яти магазинів і купання в фонтані. І вони не бояться запитати питання:
Яка орбіта ви літали, дупа?

6. Жнівень Паради, звичайно Паради ...
Ось чому.
І все ще пощастило відшукати СРСР, коли: «люди з банерами вийшли на вулицю. й
Це сталося тільки 1 раз - Я думаю, що це 1 травня.
Я збираюся до першого параду в моєму житті, з моїм бабусям – досить свідомо, до речі! Може бути я був 4 або 5 ... - Може бути трохи старше.
Але на сніданок щось незрівняне відбулося – я зламав мій дитячий зуб.
Або це просто випав на мене ... Я не пам'ятаю зараз, але
«Щодо жаху, не схожий на думку, побігла через мій пологий і наївний мозок» для мене, зіставлявся зрадою!
Так, ви знаєте, що дитина збирається до параду, а потім зуб випадає !!!
«Я збираюся до параду зараз», що думав, що тримала мене з ранку. Але він закінчився тривіально - мій бабуся швидко приніс мені свої почуття, і ми пішли до параду. Незабаром я забув всіх про це і тільки подивився захоплення на шкарпеткових банерах.

7. Госплан і п'ятирічна рослина

Я! Комоди! Три на п'ять! «Для сім’ї!» та «неправда за сто!» (з натяком від автора).
Я пам'ятаю жарт:
У СРСР є планова система економіки, чому не планується народження?
Відповідь
Через засоби виробництва в приватних руках.

8. У Це просто пісня, це окрема пісня.
Радянський кіно...
Радянський шлях життя...
Радянський Союз
Радянська система...
Радянська Грузія...

І звичайно, радянське шампанське.
«Краще шампанське в світі!»

9. Навігація Обрізка в величезному металевому консорціумі

Ой! Це диво!
Це диво. - монстр... :,
Величезний такий "консервований" - консервований продукт, вага, такі як 3 або 5 кілограмів.
Розглянуто делікатність.
Автопсій був проведений з потужним оловим ніжом протягом декількох хвилин, починаючи від голоду.
Подаємо на стіл - обов'язково разом з "поштою в уніформах", а "променем в кільцях".
Якщо, крім того, сталося на новому році, слід було пити однакову «радянську».

10. Телевізор без реклами – просто ніхто не чув? Небо!
Якщо ви зараз скажете щось, як це до когось, і особливо в ностальгічних тонах, то вони будуть виглядати підозро на вас.
"Блуб, це не час для свіжого повітря", або щось схоже.
В цілому мало реклами на всіх, мало!
Прийняття:
Громадяни! Зберігати гроші в банках заощадження
А потім «Філь літаки повітряного флоту».

Джерело