Лист від адміністрації відділення адресований мамі.
Шановні пани!
За останні шість місяців наш магазин безпеки тісно відстежує поведінку вашого чоловіка під час візиту до нашого магазину.
Перелік нижче містить відомості про порушення його публічного замовлення. Всі інциденти підтверджені відеоспостереженням.
Ми неодноразово попередили чоловіка, але він ігнорував наші зауваження кожного разу. Він відповідав нашим попередженням, а також зазначив, що «наскільки моя дружина йде в цей магазин, я приїду сюди теж». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Ось деталі того, що ваш чоловік зробив в останні 6 місяців в нашому магазині:
15 червня: Він взяв 24 коробки презервативів і поставив їх в кошики інших клієнтів перед їх пилкою.
2 липня: Встановити всі тривожні годинники в відділі побутових товарів, щоб вони пройшли 5 хвилин.
7 липня: Виготовлений шлях томатного соку, що веде до туалету.
19 липня: Він підійшов до складу магазину і розповів її, в офіційному тону «Код три в відділі побутових товарів». й
Перегляд реакції.
4 серпня: Він попросив адміністратора здійснити покупку пакету M&M в розстрочку.
14 вересня: Поведінка застереження «Каунт». Вологий підлогу в ковролінному залі.
15 вересня: У відділі туристичних товарів він став наметом і запросив інших клієнтів приїхати до нього, якщо вони взяли подушку з ними.
23 вересня: У відповідь на пропозиції працівника, щоб допомогти з вибором продукту, він почав крісель і шаутінг, «Народні, чому не ви просто залишаєте мене самостійно. й
4 жовтня: Я дивився в камерах відеоспостереження, схильних виглядати в дзеркалі і підібрати ніс.
10 листопада: У відділенні пожежної сигналізації він попросив продавця, де купити антидепресанти.
3 грудня: Ведуться по магазину, підозро голосно, співає музичну тему від кіномісії Неможливий.
6 грудня: У відділі автозапчастин він зобразив Мадонну за допомогою воронь різних розмірів.
18 грудня: Прихильники з одягом і відлякуванням клієнтів з шаутами «Виберіть мене, оберіть мене».
21 грудня: Послухайте оголошення на динаміку в магазині, він взяв позицію ембріона і розтертого «Ох немає». І знову голоси!
23 грудня: Він заблокував себе в кабіні підвішування і після того, як обтягував гучно, "Не туалетний папір тут!"