Його екс-жіночі. Ви краще!

До того, як ми зустрілися з нашими улюбленими, кожен з нас мав своє життя, наші друзі та інші любителі. Що йде без казки. Але, як я почав нові відносини, я не розумію, що жінки з минулого мого хлопця приїжджали до нашого дому. Як жити з постійним нагадуванням минулих років і минулими вкладеннями?

Я думаю, що багато людей знайомі з цією ситуацією: спогади про те, що любов вашого чоловіка відроджуються на стінах своєї квартири, в розмовах і навіть в прямих спорах.

І якщо ці спогади також мали офіційний статус дружини, то все ваше невдоволення прокоментовано у виснажливій фразі: «Весел, мед!» Я був родиною, моя родина!

Що ми робимо зараз? З кожним згадкою про неї і тим самим провокують кварель? Як знайти компроміс?

І якщо ви дуже мудрі, ви також можете отримати багато корисної інформації.

Перш за все, потрібно зробити кілька висновків для себе. І в моментах ботів дикого бажання розпочати ще одну кварель про «ex» і щітку самосправності, слід пам'ятати ці висновки.

1,1 км Вона є минулим і ви зараз.

2,2 км Ви, ймовірно, мав хтось перед цими відносинами, тому ваш хлопець може мати подібні почуття.
3. У При цьому, коли ви повністю вирізати з життя. Для того, щоб бути доброю разом. (Я той, хто взяв свою позицію, тому що ви, ймовірно, нагадуєте про своє минуле життя іншій жінці.)

4. У І нарешті, якщо він з вами зараз, то все не зрівнялося з нею, що призвело до розриву.

Поповнення за номером 4, ви можете уникнути помилок у вашому житті разом в майбутньому.

Що стосується помилок, вони можуть бути різними в будь-якому випадку. Ну, наприклад, безперервно фокусуючись на увагу — в будь-який час він згадує його, незалежно від того, що контекст — ви провокуєте його підсвідомість, щоб зробити так двічі, як часто. Це класична модель жіночої помилки. Так говорити, дія з протилежного. Або, навпаки, ваші репроші можуть скоро вирощувати секретність у коханій людині. Наслідки, як можна побачити, непередбачувані. Помилки - непорозуміння - охолодження - повна розрив.

Є ще одне, що не варто забувати. Згадка, згадка або порівняння колишньої леді серця до вас, він може мати різні причини для цього.

- Він захопить вас! І ви дивитесь яскравіше!

Він пропускає її, серце його ще не безкоштовно. Будьте хворими.

Він ідеально підходить для свого серця. У цьому випадку забути про те, що ви читаєте в цій статті, і від нього відкинулися всі ноги.

Для того, щоб не плутати, давайте мені пораду.

Поговоріть його. Просто не турбуйте. Як послухати і розповість він. Може бути, це допоможе вашій уяві зупинитися, і ваш мозок, щоб подумати про ситуацію.

Намагайтеся не ревнощувати спогади вашого коханка і згадки про ваш попередник. (Якщо ви не можете зробити це, ви повинні прочитати Висновки 1 знову.)

Розкажіть про почуття та страхи, які чують вас про це. Ні кварелі і тантоли, тому він розуміє вас. Але не запитайте його, щоб зупинити його з вами - після того, як він пройде сам.

Якщо бесіда йде за планом, уважний слухач покаже всі плюси і мінуси у колишньому зв'язку своєї молоді. А «обробка» отримана інформація, ви перетворите больові спогади про своє життя до того, як ви вказали про використання одного і тільки чоловіка, який зараз поруч з вами.

Жива і любов в подарунок, на основі досвіду минулого!

Джерело