Метан-повітряна суміш вибуху на Засипко Донецькій шахті

Зарплата від пекла
Метан-повітряна суміш вибуху на Засипко Донецькій шахті р.

Вудки м'яти, які ще знаходяться під рублом, променя до Господнього за спасіння

28-річної норки miraculously вдалося виїхати з тіла десятків загиблих

Відноси м'язів, які ще залишаються підземелля, знаходяться на миті на шахтному добу і вночі надії дива.

І тільки диво можна назвати сальвацією Віталія Квітковського, який був видобувний живо від спалу загиблих тіл загиблих комрадів.

Поцікавився тим, що він пережили, 28-річний Віталій поціновує хрест: «Лорд, занурився на всіх, хто все ще в цьому поганому боях!»

Коли трагедія відбувалася на шахті Засядько, юнака була в епіцентрі вибуху, як і 185 інших мінників.

77 осіб загинув в перші кілька хвилин. Віталія була загиблою з тілами і не могла виходити самостійно. У тих страшних моментах юна норка молиться Богу, розуміючи, що він чекав страшну смерть, зануренням.

«Я не мав надії», - сказав Віталій Віталій. Я знав, що мій життя був тільки в руках.

Трагедія

Вибух метано-повітряної суміші на шахті Донецька названа засадько, що відбувався в неділю в три годину ранку, коли 457 Шахтарі працювали підземелля. 80 з них перенесли хворобливу смерть. На сьогоднішній день з'являються 20 норів, доля яких невідома.

Останнє, що я пам'ятаю, продовжує Віталія, - сильний бавовна і запах газу. Температура в шахті різко різко, вона стала нестерпною гарячою і я втратила свідомість.

Шпильки пилу і пальок тіл нещастя, заповнених аварійною зоною. Ті, хто не загинув вибуховою хвилею, почали робити свій шлях до виходу на надії сальвації. У будь-який час може бути ще один вибух.

«Коли я прокинувся в пальці тіл, я спробував захопити, - згадує Віталій. Через пил, я міг ледь дихати. Тексти пісень, а це означає: Господи, Божевільний! І раптом я відчував потік свіжого повітря. Я знову втратив свідомість.

У десятках відмерлих тіл його товаришів визнали рятувальники.

Як він залишився живим, будучи в спеку пекл – просто неймовірний!

Пошкоджено.

28 Донецьких жителів тепер у лікарнях, лікарі надають їм необхідний догляд.

«Наші діти пішли на певну смерть щодня», - сказав Володимир Іщенко, 57, хто втратив свій єдиний син на забій. Старі люди кажуть, що шахта запечена!

В останні роки в шахті загинули 225 осіб.

Віталія Квітковського чудотворно пережили під пальцем загиблих тіл його товариств

Попри те, що мусульмани потерпілих постійно перебувають на обов’язкових органах

Метан-повітряна суміш вибуху на Засипко Донецькій шахті

Виживання рудників викопувати власні могили

На день трагедії Володимир Іщенко загрожував сина кинути свою роботу

Андрій Муравиов
Ваш день.