Вік для коротких спідниць

Багато Britons думають,
Понад 40 років неприпустимо жінці носити короткі спідниці.

Мій друг дивиться на мене кожен раз, вона зустрічає мене з чудовим виглядом, хоча я навряд чи підходить для ролі гуру в моді. Що носити? вона попросила на гарячий день.

- Хто любить все? Головне, щоб бути комфортним, я сказав, що симпатія з Мусковітом ходьба перед нами, які круто занурюють високі шпильки в червоно-гарячий асфальт. - Легкі штани з туніками, до них - балетки або маленькі цистерни ... Леггіни повертаються в моду... Але через двадцять років вони не радять носити їх.

- Чому? Чи важливо бути комфортним? – друг був відхилений. - Мода демократична зараз.

Вона і я носила легінси в останньому столітті, коли він був модним вперше. Я завжди думав, що вони деформують будь-яку жіночу фігуру.

- ніхто не збирав вулицю, але ненаписані закони залишаються.

Більшість Britons вважають, що після 42 років вона схильна до жінки носити короткі спідниці, після 45 - бікіні, після 50 - довге волосся. Чоловіки після 56 років не повинні носити футболки, після 65 – в джинси.

до Це реальний геноцид. Незважаючи на те, що у нас є той самий, сказав друг, пам'ятаючи свого працівника, який через довгі локони назвав старий русалка.

При бажанні багато прізвищ можна придумати. Це дядько, який прогуляється гордістю булевардом в білих брюках, білосніжна футболка і біле взуття називається пекаром. Велика леді, яка практично ковтає красуню з довгою спідницею - hitya. І той, хто суворий в сукні і зачіски, а також зношує окуляри - бібліотекар.

- Судденливо, мій друг сказав. У поєднанні з відкритими сандалами або фліпперами ... Дуже естетична.

Так ми переїхали з дрібних помилок до серйозних злочинів проти краси.

Вона дала сильний вітчизняний приклад. Здається, що все в країні змінилося, але спадкоємці залишилися, побачила їх щороку на вулицях Москви. Старі жінки не хочуть бути жіночними – вони носять її, щоб отримати навіть з цілою родиною.

теорія конспірації підтверджується тим, що чоловіки не залишаються в боргі – вони організували секретне суспільство носіїв довгих шкарпеток. В іншому випадку, чому б не купити себе коротким, що важко видно з кросівки?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное