Максім / Максим

Згідно з МакСім, все в її житті відбулося сама. Першим було навчання в вокальному колі міста Казань. У той же час Максим займав спортклуб карате ю-цу. 6 років зусиль і червоний ремінь в кишені.

Навіть у старшій школі, Максим не був байдужим. Але невимогливість і пізність завжди були для "респективних" причин - "креативності над усім!" - і Максим обгрунтував себе, коли вона була пізно за класом після решетарства. Покарання було неминучим – пізні студенти мали розповісти поему, яку Максім радо зробив. «О, Ван, подивіться, що клоуни ...» читати з виразом, і весь клас був наповнений сміхом.
Ще в школі Максим почав брати участь у змаганнях молодих вокалістів
Підліток Зірка і Nefertiti намисто.
Вона виконує пісні з репертуару Марії Каррі, Celine Dion, Whitney Houston і Жанни Агуарової.
Тоді я зрозумів, що я хочу співати тільки свої пісні. Перші твори «Алєн» та «Старт» стали супер хітами в Казаньських клубах. А «Завді» навіть потрапила в популярну поп-колекцію «Гот Тен», яка в той час була вироблена в величезних оборотах.
Через деякий час виступи почалися в Мурманську, Нерсі, Санкт-Петербурзі, Хабаровську, Якутську.
Вже кілька років Марина Максимова стала співачкою Максима (як її друзі назвали її), вирушила до дослідження в Москві, підписала контракт з S.B.A./Gala Records рекордною компанією і почала працювати на дебютному альбомі.
Перший сингл «Максім» – пісня «Діффікулт», відразу любила слухачі радіо «Попса», «Російське радіо». Відео для пісні тієї ж назви можна побачити на російських телеканалах восени 2005 року.
Сценарій другого кліпу Максим написав себе, на основі реальних подій життя. Зроблено так професійно, що директор з радістю прийняв ідею.
Дуже скоро новий відео з Максима на MTV. В ефірі радіо «Попс».
28 березня відбудеться новий альбом «Difficult Age».

р.

р.