1435
Beyoncé Knowles / Beyonce Знати
4 вересня 1981 р. в Хустоні, Техасі. Починає свої перші кроки до великого етапу у віці 7, танців і участь у церковному хору. Багато способів, це визначає свій майбутній шлях. На початку 90-х, Бейонце, разом з нею співусин Келлі Роуланд і Латавією Роберсон утворився колектив. Соон, інший учасник Latoya Luckett приєднується до групи, а тріо перетворюється в творчий квартет. Керівник групи – батько Бейонце, Матвія Знаки. Так починається сходження одного з найбільших жіночих гуртів R'n'B - Дитина Дестини.
У 1998 році гурт записав свій дебютний альбом Destiny's Children. Перший альбом гурту – це успіх та набуває багатоплатного статусу. Альбом продано 33 млн примірників по всьому світу. Ведучий альбом єдиний "No No No No", виготовлений компанією Wycliffe Jean, розбиває до вершини графіків у Сполучених Штатах та Великобританії. Влітку 1999 року вийшов другий альбом, на стіні написання. Через рік група залишає двох членів - Роберсон і Луккетт. Зважаючи на те, що причина його вильоту фінансово не погоджується з менеджером групи Знаки, які також, згідно з дівчатами, приділяють занадто багато уваги команді своєї дочки і niece.
Farrah Franklin і Michelle Williams замінить два члени. Але драматичні події, що відбуваються в групі, не закінчуються, а через півроку Франклін залишає гурт. Дитина Дестини продовжує свою подальшу діяльність як трійка, і Beyoncé Knowles бере на себе роль лідера гурту і автора багатьох пісень. Навесні 2001 року на полицях музичних магазинів є нова робота групи - альбом "Святий", який відразу займає перше місце в графіках Сполучених Штатів.
У жовтні тріо радує своїх шанувальників різдвяним альбомом 8 Днів Різдва. Але незабаром Знайте, Рівленд і Мішель Вільямс вирішили тимчасово призупинити гурт і почати сольні проекти. Я люблю дитину Destiny і я ще в гурті. «Ми не будемо ламатися, ми будемо продовжувати виконувати та записувати, а головне – бути гуртом», – сказав він.
Beyoncé стає першою чорною співачкою і другою жінкою, яка була відзначена в номінації Поп Пісняр року, створеному щорічно Американським товариством композиторів і авторів (ASCAP). У 2001 році «Гіп-Хопера» дебютував як акторка, яка розпочнеться у виставці MTV Carmen: A Hip Hopera, а в 2002 році була випущена комедія Austin Powers: Goldmember, де співачка відіграла роль Foxy Cleopatra. The Soundtrack – це перший сольний сингл Beyoncé, який записується у співпраці з Neptunes.
Влітку 2003 року Beyonce Knowles випустили свій перший сольний альбом, Небезпечно в любові. У диску є зірки, такі як Missy Elliott, Sean Paul, Big Boi групи Outkast, і Джей Z. "Небезпечно любов" міцно оцінив номер один на білборді 2003 діаграми. Альбом відрізняється від того, що Бейонс зробив з дитиною Destiny. В основному робота над сольним альбомом стала шансом на мене виростити як письменник і художник. Запис сольного альбому був важче, ніж записувати альбом з дитиною Destiny. Я хочу, щоб люди, які будуть слухати мій альбом, щоб почути всі музичні стилі, від хіп-хоп до джазу, які мали сильний вплив на мене, коли я записав альбом.
Перший альбом «Crazy Love», записаний в дуеті з Джей З, визначає звучання альбому в цілому. "Небезпечно в любові" показані такі хіти, як "Я, себе і я" і "Baby Boy". Два місяці після виходу альбому альбому MTV Video Music Awards, Beyoncé нагороджується двома призами для найкращого жіночого відео та найкращого відео з ритмом та блюзами, а Crazy In Love перемагає найкращу хореографію у відео. Адует з Джей З «Кразі в любові» став «Краща пісня» на MTV Europe Music Awards 2003, і Beyonce сама перемогла в номінації «Кращий ритм і Блюз Художник».
Наприкінці року черговий фільм за участю зірки – «Боїнг Temptation», партнер Beyonce у фільмі стає кубом Gooding Jr. У лютому 2004 року співачка була номінована на 6 Grammy Awards.
Габаритний зображення