Найвищий будинок карток світу (14 фото + текст)

Тридцятирічна Брайан Берг (Брян Берг) отримав від Книги рекордів Гуіннесс назва творця найвищої будівлі ігрових карток, будівлі на Техасській ярмарок хмарочос висотою 25 футів і 9 7/16 дюймів (~7.85 м), а також розбиття його попереднього запису 25 футів і 3 дюймів (~7.69 м). Проведено будівництво місяця. Народжений від Iowa Berg живе в Санта-Фе, Нью-Мексико та розбиває світові рекорди протягом 15 років.

Митець самовідданий не використовує клей, протоку стрічки або інші подібні засоби в її роботах. За допомогою 1,800 колодок звичайних ігрових карток, скапсування і отвору на стелі, він побудував вежу понад 7 метрів заввишки 5 тижнів, обмежуючись лише висотою будівлі, в якому він працював і за часом.

За третій раз Берг займався розбиттям власного рекорду, першим з якого він встановлений в 1992 році у віці 17 до закінчення школи, спорудження вежі 14 футів і 6 дюймів (~4.41 м). У 2004 році, щоб записувати запис, який Берг працював на Walt Disney World, в книзі Гуіннеса з'явилася нова категорія: «Найбільшої ігрової карти будівлі». Це був точний реплік замку Cinderella.

«Я люблю те, що я зроблю», – каже він. «Для мене, не обрізається, ні нудний. й

Берг, архітектор, каже, що він є єдиною людиною, яка будує великі об'єкти від ігрових карток в громадських місцях.

У 2004 році отримав ступінь магістра з проектування в Гарвардському університеті. До цього навчається 3 роки на факультеті проектування кафедри архітектури Університету Іова, де в 1997 році отримав диплом професійного архітектора.

В той час як це може здатися сумнівом, щоб побудувати будинки з карток, Берг каже, що він буде заробляти менше, якщо він працював архітектором. "Я добре, - каже він, і точки до основної переваги своєї роботи - весь час відпустки.

Карстакер присвятив себе побудові будинків карток, в тому числі приголомшливих карткових моделей японського храму, Державного Капітолу і Ebbets Field Stadium. Регулярно подорожуючи по всьому світу, Берг заклав карти практично в усіх великих містах США, Японії, Данії та Німеччини.

Його клієнти включають в себе Walt Disney World, Star Wars, San Francisco Opera, Neopets/Wizards of Coast, Fuji Television Japan, Post Cereal, Pinnacle Brands, Topps, Бейсбол зал слави, DMG World Media і Procter і Gamble.

Він також взяв участь у проектах з Coca-Cola, Pepsi, American Airlines, Major League Baseball та National Hockey League League.

Особливі проекти Бергів для дітей на дисплеї в Сан-Франциско Екслораторійському та Земському музеї науки, Музей науки Міннесота та Центрі науки ім. Іова.

Берг говорить, що під час будівництва він не просто розміщує карти випадковим чином, але використовує певну методологічну систему. Уявіть, що структура буде виглядати як і створює її з повторюваними геометричними формами, що нагадують медові склади.

Однак, карнизи проводяться не тільки через геометрію. За словами Брайана, 7 колодок карток вагою один фунт (~0.453 кг), а в день він використовує 10 до 25 фунтів (~4.5-11.3 кг). Побудова ваги. «Вся ця маса, разом з певною геометричною формою, дає нам неймовірно міцну структуру. й

Незважаючи на всі свої досягнення, власні навички картки не вражають його багато.

«Я дуже розумна людина», – каже він.

Інтерв'ю з Брайан Берг

Як ви почали робити карти?
Моя діда вперше продемонструвала мене, що я дзвонив картон, коли я був 8 років. Він не навчив мене будь-яким з методів, які я використовую зараз, він просто показав, що це було весело.

Ви коли-небудь клеїте, вигинайте або будь-які інші карти маніпуляції?
Ні. Всі мої роботи виконуються без будь-яких хитрощів. Всі "реальні"

Що вони тримають?
Картки не падають з двох причин. По-перше, є так багато карт, які використовуються в великих конструкціях, які їх загальна вага дає структуру додаткову стійкість. По-друге, вага розподіляється за допомогою спеціальних схем розміщення карток, які називаються сітками. Карти, зроблені в сітці, нагадують вафлі або форму для льоду. Вони не дозволяють один одному згинатися і восени.

Чи допоможе ваша освіта як архітектор?
І так і ні. Дуже багато чого, що я знаю про картон приїжджає до мене з багаторічного досвіду. Я хотів би сказати, що основна частина моїх знань про будівництво реальних будівель і будівельних матеріалів надійшло від мого досвіду. Випадкове спостереження дозволяє дізнатися багато.

Чи ви коли-небудь опинилися?
Я не хочу робити карти щодня. Тим не менш, цей процес, як і будь-яка творча активність, наприклад, граючи музичний інструмент, може бути дуже звикне, особливо коли найважчіша частина закінчена. У моєму житті виїжджали від хобі до пристрасті, а потім до великого джерела доходу.

Ви дійсно отримуєте платні?
Я. Я оплачується, щоб зробити свою улюблену річ. Я не сяю на кожному куті про те, що я, але я не клоу. Все по всьому світу, митці роблять гроші, щоб зробити своє мистецтво, що це. Деякі люди називають свою роботу «перспективне мистецтво».

Я працював з компаніями Post Cereal to Fuji Television Japan. Я також працюю над проектами наукових музеїв.

Чи можна запам'ятати найщасливіші питання, які ви коли-небудь отримали?
Ви починаєте у верхній або нижній частині?
Як покласти їх на літак?
Як перевозити їх?

Мар Берг не секрет своїх методів укладання. Відповідає їх у своїй книзі, Тасуя Дека: секрети світового класу архітектора карт.

Берег розкриває секрети успішної клацання карт через найпростіші 4-карткові конструкції та розширені методики плетіння. За допомогою візуальних ілюстрацій і покрокових інструкцій він навчає читачів створювати більш складні і неймовірно міцні конструкції. Також доторкнутися до широкого спектру архітектурних стилів, від класичних до квинту та різних видів конструкцій, в тому числі піраміди, храми, стадіони, церкви, олійні установки та навіть Державної будівлі імперії.

Якщо ви хочете дізнатися більше про Брайан, відвідайте свій сайт або напишіть листа. Всі фото належать Брайан Берг.

р.

Джерело