Буш mistook номер телефону і обрамлення невеликої школи

Маленька американська школа потрапила на флерію телефонних дзвінків після Джорджа В. Буша дав неправильний номер телефону в телевізійній адресі, і повторити його двічі. Президент США, відомий своїми словесними розмаїттями, має закликаючі допомовласників, щоб викликати робочий стіл, щоб отримати поради щодо того, як пом'якшити наслідки зростання тарифів.

"Я хочу звертати увагу на всіх власників, які турбуються про зростання іпотечних платежів: найкраща річ, яку ви можете зробити для вашої сім'ї, називаємо 1-800-995-HOPE", - сказав він, перш ніж повторити номер знову.

У зв'язку з тим, що на телефоні розпочато кільце без зупинки.

Викладач Академії Карен Пуласкі не вдалося переадресувати дзвоників до фонду консервації житла.

"Я поборовся дати ці люди право, але сьогодні були так багато дзвінків, що я зробив це, - сказав Даллас Раннь Новини.

Вона сказала, що вона відключила свій телефон четвер. Тепер більшість абонентів можуть слухати інформацію про те, що коробка повідомлень повністю заповнена.

Повідомляємо про те, що в інтернет-версії виступу куща направляється менеджери Білого дому.

Джерело