Малахов перебував у 58-річній дружині мільярдера

Телеведучий Андрей Малахов перебував на Кот-д'Азур у Франції разом з екс-дружею американського мільярдера Дональда Трампа, газета "День народження".

Малахов і 58-річний Іванна зустрілася на пляжі розкішного готелю CLUB-LESPALMERS у St. Tropez, де Андрій провів свій відпочинок. Для того, щоб познайомитися один одному ближче до зірок допоміг банальний скандал через пляжний шезлонг.

Згідно з очевидами, прийшовши до пляжу, мільйонер вирішив зайняти безкоштовне ліжко в першій лінії по краю води. Іванна вже почала бути більш комфортним, при відпустці біля українських бізнесменів, які не визнавали екс-дружину мільярдера, атакували жінку: вони кажуть, вони платять за місце і не йдуть назустріч. У Малахові, який був поруч.

Після того, як пояснили чоловіка, які вони розмовлялися, Андрій запропонував жінці сидіти на своєму місці. Згідно з друзями ведуча, він був захваті від однієї з найбагатших людей Америки.

Зустрівшись разом, пара не помітила, як дружок Іванани і fiancé, Rossano Rubicondi, який 23 роки молодший, ніж її, прийшов на пляж. Побачивши, що його наречена затримується в компанії молодого чоловіка, він влаштував справжню допит на неї, після чого він побігає в готель, відмовляючись спілкуватися з Іванною до кінця відпочинку.

Два дні Андрій і Іванна практично не брали участь. У ресторані на пляжі з'явився сніданок, вечеря і романтичні вечері. «Так, я зустрілася з Іванною Трампом у відпустці», «Андрей отримав позитивні враження від цієї приємної жінки». Я сподіваюся побачити її знову в майбутньому. Але я не хотів би розповісти про це. й

Іванна була дружиною тикона Дональда Трампа з 1977 по 1991 рік. Після розлучення вона отримала велику компенсацію, яка склала десятки мільйонів доларів.