956084
112-річний африкансько-американський, найстаріший мешканець США. Він боровся в обох Світових війнах. Нагороджений медаллю для сміливих. Ніколи не копчені або відверті. Він поїхав до 106 років, коли його діти приховали свої автомобільні ключі.
вона 106. вона є найстарішим членом койра д'Аленського племени. Вона була одружена двічі. Останній шлюб прослужив 50 років.
110-річний нащадок німців та Ірландців. Кілька своїх чудових грандфів також проживали 100 років. Під час Великої Депресії він подорожував по Америці на поїздах з хобі. Коли він був 102, він пішов 10 миль на добу, тепер три милі. Він кинув на 60 і курити на 80. Триває роботи на тиждень в салоні. "Я все ще бачу красиві жінки, але я не можу тримати - ноги не ходять досить швидко, - каже він.
114-річні африкансько-американські. Це займає 3-е місце в списку найстаріших людей на планеті. Її батьки були раби. Вона ніколи не відверта або копчена. Я побачила лікаря у віці 100 років. Вона була одружена з чоловіком на 72 років. Має 3 дітей, 5 онуків, 46 великогабаритних, 95 великогабаритних дітей, 38 великогабаритних-грантів.
105-річної рідної Італії. Його сім'я переїхала в Америку 101 років тому. У 1920-х рр. він тренує з хобом. На своїй 105-й день народження він відвертав кілька склянок червоного вина, танцював з дівчатами, з лікарем, і з блондинкою.
Нащадок Черке. Він був бездомним на вулицях Лос-Анджелеса протягом 17 років. «Щоб незрівнянно жити на бронюванні», - сказав він.
Навахо з Арізо.
Навахо з Арізо.
103-річний від Португалії. Вона все одно примушує чоловіка. Він загинув, коли він був лише за двадцять.
102-річна китайська жінка. Вона сказала, що вона зберегла князювання останнього імператора, двох Світових Війн і підйом китайської Комуністичної партії.
108-річної американки англійського походження. 50 років тому він любив пити віскі і пити. Тепер він любить фітнес, в 102 він може зробити 30 штовхач. "Я не пижаю, курити або халяти жінок", - каже він. - Вони чаться мене.
, Україна
104-річна жінка з Америки. Під час інтерв’ю вона сіла в тонкій куртці. Був мінус 24 зовні. Коли Марк Storey сказав, що пальцями не були пересуватися, вона відповів, "Це не холодно тут взагалі."
110-річний американський. Його батько стояв на майданчику з Лінкольн. «Я ніколи не був час на жінок, пиво, вино або віскі. й
Railroadman від Arizona.
р.
102-річний Китайський фермер. Він працює з 4. "Я ніколи не перестаю працювати", - сказав він.
71248123
101-річна жінка з Монголії. В кінці 19 смертельних посух і 47 жорстоких комуністичних репресій.
Фермер. Вирощування пшениці і лентів. Я думаю, що я був просто сидячи тут." Що робити все й
Джерело