826
Тренажерний жаба (10 фото + текст)
На основі шоу, що підкорить світ. «Моторцикліст» Oui вже завоював симпатію людей Таїланду шляхом прогнозування правих чисел в лотерею. І хоча десятка правильних прогнозів слідувати однаковій кількості неправильних, в будинку панів. Тонгсай Бумроньтай в Патайї, де дивовижне життєдіяльне життя, натовпи цікавих людей продовжують збирати, в тому числі шукати дивовижні трюки, які Тонгсея навчив її вихованця.
р.
На фермі Бумнгтоєва, де Тонгсей жив з чоловіком і чотирма дітьми. Пара були розведення курчат, а один ранок господиня пробуджувалася гучною кісткою.
На дверцятах курчатого коопу вона знайшла спрей, що тримає курку в роті. Саме там, де Tongsei говорить про те, що «порозуміння» між нею та домашнім улюбленцем. Я розповідав, що курка, і обійшов мене.
З тих пір, як ми любили її дуже багато, і вона стала членом нашої родини. Спочатку я побачила курку і свинину. Але потім я перемкнувся до звичайного корму.
Тонгсі Oui виконувати різні акробатичні номери – позувати на мотоцикл.
р.
... Балансування ...
Виконуючи стійки на пляшку ...
Сонечко на вантажівці
І багато інших хитрощів, які радують дітей і мають такий грандіозний успіх з дорослими глядачами, які навіть британські доповідачі прийшли, щоб перевірити варитність існування незвичайної амфібії.