683
Britney загрожує вбити себе
Britney Spears загрожував нести самогубство, якщо її батьки намагаються відправити її на психічне лікування, відповідно до Щоденної пошти.
26-річної співачки здійснили попередження у телефонному дзвінку з другом минулого тижня. У той час як мова йде про її стільниковий телефон, вона була водіння. «Я не відправляю мене до психічного закладу! Дивитися? Я знову побігав червоне світло. Шукайте те, що ви зробили мені. Я лякаю когось тут. Я вбити себе до того, як вони заблокували мене знову. Так дати її мама і тато, Britney - сказав він.
В останні дні Britney продовжує здивувати своєю непередбачуваною поведінкою. За вихідні в компанії з її новим патріархом другом, вона вирішила взяти прогулянку в старовинній весільній сукні вона носила, коли вона одружена Kevin Federline.
Після двотижневого affair з Halib, Britney - сказав, що бути готовим до його змащування і навіть перетворення в Іслам. Ми піклуємось про одне одного. Він єдиний, хто розуміє мене. Він серйозний, вона сказала в розмові.
Тим не менш, джерело, близько до Бірмінгем-народного Халі, пофарбована дуже різноманітною картиною їх відносин: Він (Халіб) сказав, що він знайшов золотою шахтою і збирався тримати його якомога довше. Він просто хотів, щоб отримати достатньо, щоб взяти ексклюзивні фотографії. Але тепер він не захопить камеру, або вона викине його. Так він швидко змінив тактику, кажучи, він планував серйозних відносин і навіть шлюбу. Але він одружений і не може нічого робити, поки він розлучився. Можливо, він вже робить це. й
Також заявляють, що під час кар’єри з Britney, Халіб одночасно зустрівся з іншою жінкою, певною Джессією Вейєром, яка була бомбардована з любовними повідомленнями.
Одна мама jessica коментує: Моя порада до Britney полягає в тому, щоб піти від нього, тому що Adnan є брехня і брехня і буде розбити її серце і знищити її назавжди. Не варто перебільшити, щоб він найнебезпечніший, найбільш злий чоловік, який я коли-небудь зустрівся. Він закохується в любові з жінками, і коли він не потребує їм, він кине. й
Джессіка Вона зустрів Halib в Новій Орлеан у листопаді 2006 року. А потім прийшов, щоб побачити його в Л.А. і побачив, як обсесував він з Britney. Він сказав: "Ой мій Бог, вона смачна, вона отримала ас і вона збирається зробити мене багатим." Я поклав з дружиною, але коли ми були чотири, я пішов.
Джерело