831
Секрет археології
Каїр. 19 лютого 2003. У єгипетській пустелі група археологів під керівництвом італійського Паоло Галло. Команда зуміла знайти храм, який датується приблизно до IV ст. до н.е.
Будівля зберегла пофарбовані баси-реліфти з зображеннями делікатесів. Тепер храм, довжина якого становить 20 метрів, знищується, покривається шаром піску і знаходиться в пустельній зоні. В минулому був оазис.
13.02.2003, згідно з сайтом Ленти. Руїни міста, засновані в період Стародавнього царства. Це місто, побудований більше 4500 років тому, знаходиться на глибині близько 6 метрів поруч з некрополісом, де знаходиться крок піраміди Дьосера - найстаріша з єгипетських пірамід.
Вчені з майже повною впевненістю скажуть, що в самому центрі міста мешкали будівельники пірамід та могили фараонів.
Це найсвіжіші археологічні відкриття. Але вони так нешкідливі? Ми спробуємо розібратися з кореспондентами газети Volga Dawn.
Більшість людей переконані, що археологія є однією з найбільш неоднорідних наук. Поціновувачі антикваріатів, які випробують через землю, шукають позаземних експонатів, а потім експонують свої знахідки в музейах, ілюструють недорогий прогрес у еволюції людини як виду живих істот.
Тим не менш, іноді збуджує уяву несподіваного пікантності.
Унікальні гончарні печі, знайдені в 1970 році в середині Дністровського басейну, є цілим кварталом гончарних майстерень того ж типу, які використовуються сучасними гончарами. А керамічні страви на рівні шедеврів кераміки. Крім того, це чітко вказується не ручна рибальство, але потужне промислове виробництво.
Що стоїть на місці в Індії величезна колонка хімічно чистого заліза, з вміло виготовлена на ній бас-реліф. І це, як сучасний наш стародавні предки, не вписується з тим, що, згідно з офіційною світовою наукою, люди в цей час ледь дізналися, як добре обробити кам'яні інструменти, навіть не знаючи про можливість плавлення міді. Не підходить тим, що найсучасніші технології дозволяють розплавляти тільки крихітні міліграми цього найбільш хімічно чистого заліза, а ще в космічних лабораторіях. З несанально дорогими експериментами.
У стеблактитних печерах в Криму радянські туристи 1960-х рр. знайдуть ліхтарик, що залишило там багато тисяч років тому «примітивним» людиною. Але ліхтар працює на ядерному паливі.
І такі знахідки миттєво подрібнюються в секреції. Іноді вводяться більш радикальні заходи. Наприклад, нікому не секрет, що, захопивши Єгипет, Французькі солдати, на замовлення своїх Рулерів, захопивши слов’янське обличчя Сфінкс з гарматами. Навіть до більшості виконавців, вона залишалася секретом того, що застава повинна триматися.
І скільки людей знають, що в «демократичному» Німеччині ще топ-таєм є Архів Товариства містян, які торгували з Новгородом на початку Середньовіччя. Для неї міститься інформація про велику Арянську імперію, яка поширюється на територію нашої країни.
Колишня громадська бібліотека, тепер перейменована на Російську національну бібліотеку, не тільки виключила весь доступ до науковців, зібраних в IX-XVIII століттях відомим російським вченим Сулакадзею і передається в бібліотеку Олександром Нейстроєвим, але навіть не видається інвентаризації цих рукописів, що зберігаються в ній.
Не секретна інформація, ніж археологія. Не військові, дипломатична інформація, а не вірна інформація про відвідування відчуження Землі не задумана такою ретельністю, як сотні тисяч археологічних знахідок, які розповідають правду про епічну пасу специфічних людей, а особливо про автентичність людства в цілому.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Кожен з цих збігів індивідуально може тлумачитися як випадково або як розтяжки закоханих містичної екзотики. Але коли ці факти підкреслюють в ланцюжку, в системі, в штаті, це наука. А археологія теж.
Наприклад:
Великою французькою (Masonic) революцією почалася відразу після одного з скарбних мисливців знайшли могилу відомого єврейського дивителя Мішеля Нострадама і зловживали його.
Перший Світ Війна розпочалася після науковців, які викопували Стародавнє Сумеріанське місто Ура та відкрили могили Урського царя Мескаламугу та Квінеї Шубаду.
21 червня 1941 р. радянські вчені виховали могилу древнього підкорювача Тамрлан в Самарканді. Вся делегація літніх старших старших порід попросила вчених не робити це, щоб уникнути катастрофічних подій. Екскавований.
Наступного дня в Німеччині Гітлера атакував СРСР.
У шістдесяти Арабсько-Ізраїльські війни почалися відразу після ізраїльських археологів виявили вежу криваву і виявили саркофаги з тілами давніх правителів. Найперший «розкривач» був безмовний і паралізований.
Відбувся сучасний масажист в Югославії після недосвідченої археології, знайденої та викопаної могили відомого Цар-Конкерора Олександра Великого.
Кілька років тому в степах Бессарабії, на півдні України могила князя Святопольського Океаня, одного з трьох синів князя Володимира, які звершили престол київського князя, подрібнили ведикську цивілізацію в Росії і захопили Росію «багатим і мечем». Святополк Окайня – відомий для вбивства своїх двох братів Бориса та Гліба, які християнська церква, а потім колективно долучилися до святих.
Наслідки?
Неприродна єдність між двома слов’янськими державами – Україною та Росією.
Відцентровий хрест 3/2003
А якщо ми говоримо про Тамерлан (Тимур), то його череп був європоїд. Це, чи був Татаромонголь Іго або громадянська війна, і християнізація по пожежі та мечі. А потім побили його на шавлії злих монголів.
Легенда Таєрланга
Що описано тут не можна вірити.
Ця стаття може бути заснована на рами і є легендою міста.
Згідно з легендою, джерело і час якого неможливо визначити, було прогнозування, що якщо попелиці Тамерлана, почнеться велика і страшна війна. Напис на джадському могилі читає: «Не турбує мого миру в цьому житті або наступну страждає і перелюбиться». Історично було відкрито радянські вчені 21 червня 1941 р., менше доби до нападу нац. Німеччина на СРСР.
З спогадів Маліка Каюмова, колишнього оператора на відкритті могили:
Я пішов в найближчу чаю, і я бачив три старі чоловіки, сидів там. Я також сказав собі: вони люблять братів. Помешкання розташоване лише в 10 хвилинах ходьби від центра міста. «Сон, ти один з тих, хто вирішив відкрити могилу Тамерлан?» І я говорю: «Так, я дуже важлива в цій експедиції, без мене всі ці вчені – ніде!» Йокінгу вирішили відступати від свого страху. Тільки я бачу, старих людей ще більше в відповідь на мій посмішка. І той, хто говорить мені бекони. Я приходжу ближче, я бачу, він має книгу в руках - старий, рукописний, сторінки заповнені арабським скриптом. І стара людина кладе палець на лініях: «Лок, син, що написано в цій книзі». «Важко відчинити могилу Тамрлану, нехай дух війни. І буде забій, так кривавий і страшний, як світ ніколи не бачив в вічності.
20 червня. 21 червня, війна зламала 22 червня. Не вдалося знайти ліктів: майстер чаї сказав, що в цей день 20 червня він побачив старих людей вперше і в останній раз.
Під час фронту Каюмов провів зустріч з Маршалом Жуковим у жовтні 1942 р. Він пояснив ситуацію і запропонував, що черепа Тамерала повернулася до труну. 19-20 листопада 1942 р., в ці дні в битві Сталінграду відбувся поворотний пункт.