1057
Пожежний помічник Наомі Кемпбелл вчинив суїцид
Колишній помічник Наомі Кемпбелл, який надмодель вилікував з скандалом, відказавши самогубство, стрибаючи з мосту в Лондоні, повідомляє недільне дзеркало.
На березі Тюмів біля Альберта Мост на півдні Лондона в минулому тижні знайдено тіло Джеді Біен-Айме Сутерланд, 28. Минулого року в Лос-Анджелесі, наомі злий Jade, відправивши її назад до Великобританії.
У той же час друзі вважають, що трагітичний рух Jade був запропонований смертю свого найкращого друга, 24-річного Андрія Річардсона, з пневмонії. У листі вона написала: "Що він пішов, я повністю самостійний, мій серце порожній, моє життя порожній." Я не думаю, що варто жити після втрати коханої людини. й
Жад народився в Карибському басейні. Вона використовувалася для чоловіка, але потім мала операцію відставання сексу. Після того, як Наомі викнула її, Jade писав у блозі: "Я був щасливий, перш ніж я почав працювати для вас, тепер я зламаний і без роботи." Що, Наомі?
На похороні Jade на вулиці Пікаділлі в Лондоні, Шарон і Келлі Осборн взяли участь сотні людей.
Наомі Кемпбелл неодноразово підібрав для ізоляції та використання фізичної сили проти її помічників та учасників. А рік тому супермоделлю занурився винний шлях до нападу господиня Ана Сколавіно і був засуджений до дрібно-комунального сервісу.