99% користувачів регулярно роблять помилки з цього списку!

1,1 км Наскільки ви можете сумніватися в тому випадку, якщо «згодити»? Згадайте один раз і за все, справа, прийти.

2,2 км Замовити експрес? Щоб приготувати швидше? : Кава називається Espresso!

3. У Чи є право на «програш» або «програш»? Ні! Слово «він» не має форми 1-го числа особи в майбутньому. «Я буду перемагати», «Я зможе виграти» повністю замінити цю форму.

4. Повторити! Не існує слів «загальна» і «загальна»! Є слова «загальна» і «загальна». Період.

5. Умань У документах є «Підпис», але в Систині Капель на стіні вівтара – «Розфарбування». Не перемішайте, друзі!

6. Жнівень З точки зору лексичної сумісності вираз «Кращі» звуки як безглузді як «найкрасивіші». Вітаю режисерів найкращого кіно.

7. Про нас Для позичальника – позичальнику! "Подивитися мене гроші" неправильно. Ви не можете прийняти когось, ви можете тільки прийняти когось. «Подаруйте мені гроші», «Чи можу я позбавити тебе? й

8. У «У потоку» (за деякий час, в продовження), але «в потоках» (наприклад, річок, потоки як напрямок в мистецтві). Будь ласка, зауважте, завжди окремий!

9. Навігація Хадрон Колайдер! Не Андроніч, який це Андро? Хадрони є елементарними частинками, а комірець був названий ними. Колайдер, до речі, з двома Ls.

10. Виграти! Не пропустіть! Ми не розуміємо, що люди, які кладуть «Я». Тестове слово GAME.

11. Як кажуть «го» або «го»? Ні! Імперативна форма з дієслова «го» та «го» буде «го» або «коме», «коме» та ін. Використання слова «драйву» без префіксу вважається прийнятним, але небажаним у спільному виступі.

12. Будь-який, хто каже: «IX» загорнеться в пеклі.

13.00 р. Час запроваджувати грошові штрафи замість «свіжих».