Англійці пережили після удару блискавки в голові (8 фото)

Можна сказати, що Даррен Мілн народився в сорочку - або, як кажуть в рідній Великобританії, з срібною ложкою в роті - він зумів вижити потужний блискавковий болт, який застрягнув прямо в голові.
314244

У цей день 41-річний англійський бізнесмен Даррен, разом з дружиною Викі, подорожував на Національний парк Bryce Canyon в Ута в Сполучених Штатах і захопив відкриття поглядів каньйону.

Як Мілен пізніше сказав, що не підозрюючи нічого, він прокоментував по скелястій місцевості. Припинно сильному вітру росу і паву з неба. Наступний момент Даррен почув сильний удар і втратив свідомість. Він прийшов на своє почуття від своєї дружини.

Свою дружину Вікі описав картину, яку вона не забуде на решту свого життя: Я побачила чоловіка лежачи на землі, його одяг був рваним, кросівки лежали від нього кілька метрів. Все було в крові, був запах горіння м'якоть, і волосся на голові було повністю спалений. Я починав кричущий в терорі, а потім він кізував, "Я чую тебе. й

Застібка блискавки вводиться в голову і, проходячи по всьому тілу, війшов в землю.

Лікарі, які лікували Даррен, кажуть, що він щасливий, тому що тіло людини не може витримати такі потужні удари блискавки. У пам'яті удачливий чоловік пішов з страшними рубцями.

Тим не менш, лікарі не випускають, що Мілен може відкрити психічні здібності - це іноді буває тим, хто зумів вижити після блискавки удар.

Джерело