Реальні імена російських зірок (10 фото)

Зірки шоу-бізнесу приховують своїх імен під псевдонімом. Але деякі з них згодні розкрити секрет свого імені.

Валерія - Алла Перфілова

Коли і чому ви вибрали псевдонім?

Довгий час тому я записав мій перший альбом англійською мовою. А до європейського вуха ім'я Аллаха була пов'язана з Аллагом, такими як Аллах в кінці. Тому було терміново вибрати назву етапу. Ім'я Валерія надійшло прямо. Я отримав ім'я від моєї матері, як тільки я народився. Коли вони писали метрію, вони назвали мене Алла. У моєму житті я часто думав: якщо моє ім'я було Валерія, що це буде? Я думав, що я був щасливим з ним.

Яка назва на паспорті?

- Я змінив свою назву на паспорті. Тепер з'являється Перфілова Валерія Юріївна.

- Хто називає вас Вашою реальною назвою?

- Хто комфортний? Хто знає мене від старого життя мене Алла, і нові люди називають мене Валерія. Старі друзі все частіше говорять “Лера.” Я ніколи не зроблю будь-які спеціальні вимоги.

Ксенія Стриж - Ксенія Волинцева

Я прорахував псевдонім математично. Коли я прийшов до радіо, мені потрібно нове ім'я: коротко, з літерою "R" і асоціативним.

«Святий» придумав практично відразу, він відповідає всім умовам. Не романтичний.

Яка назва на паспорті?

- Волиньцева Ксенія Юріївна. Не вдалося змінити своє ім’я на паспорті. Чому? Немає одного лівого життя. Проживання

У мене є багато друзів. Але вони називають мене те, що вони робляться з школи. Ке.

Ангели Варум - Марія Варум
Габаритний зображення

Коли я був дуже молодий, мій Польський бабуся назвав мене ангелом. Так, коли прийшов час, щоб піти на сцені, немає вибору: Я відразу ж назвав себе Анжелікою. Я думаю, що це неправильно йти на сцені з ім'ям Пресвятої Богородиці.

Яка назва на паспорті?

- Варум Марія Юріївна.

Сім'я, друзі, знайомства з Маша. Співробітники, колеги - Анжеліка. Я використовую для двох імен, вони еквівалентні мені.

Маша Малиновська - Марина Садкова

Коли я прийшов до Muz-TV, головний виробник рекомендував, що я отримав назву етапу. «Маша Малиновська» не народилася відразу. Одного разу я сидів у нічному клубі з сербським дизайнером я знав і придумав з різними назвами. І сказав мені, що перші і останні імена повинні почати з одного листа. Багато великих жінок називали Марілін Монро, Брегітте Бордо, Грета Гарбо. Маша Малановська.

Яка назва на паспорті?

Я Марія Малиновська на мій паспорт, тепер це моє ім'я.

Не один назвав мене моїм давньою назвою. Придбання до назви Маша не складна. Я думаю, Марина і Марія дуже схожі імена. Дві з моїх улюблених жінок, мати і тітка, також називають Марина. Їх родичі часто називають Машасом.

Дельфін - Андрій Лисиков
3610Р. 4200Р.

Наприкінці 80-х років ми танцювали розбиття на Арбаті. Звісно, ми часто похилили поліцією. Ще раз, ми пішли на станцію з хлопцями. Я спробував сказати щось в захисті мого друга і отримав від сержанту відповідь: «І ти не говориш, інакше ти гинеш, як дельфін». Таке ім'я застряло мені. У мене є ціла колекція дельфінів в домашніх умовах.

Яка назва на паспорті?

Мій паспорт говорить: Лисиков Андрій В’ячеславович.

Тільки незнайомці зателефонують мені Delphine. Всі близькій назві. Якщо хтось шут “Дельфін!” на вулиці, значить, це незнайомець.

Альона Апіна - Олена Льовочкіна
453360 р.

З дитинства, близько людей і просто знайомих часто називають мене не Lena, але Альена. У дімінувальну форму я думаю. А коли я пішов на стадію, без зцілення я назвав себе Альена Апіна. Це ім'я моїх слухачів.

Яка назва на паспорті?

- На паспорті Олени Євгенни Апіна. Але ім'я дівчини була Лівочкіна.

Я завжди підійшов до Альени: як на прес-конференціях, так і в особистому спілкуванні. Олена Апіна не знайома з великою кількістю.

Олександр Маршал як Олександр Мінков

Я не вибирав назву, щоб краще звучати на сцені. Маршал не навіть псевдонім, але досить нік. Принаймні, коли я був у військовій школі. Історія Маршалла виходить з дитинства. Коли я був молодий, я дивився військового параду з батьками на телевізорі. Міністр оборони був показаний проїзд у відкритий лімузин на Червоній площі. А потім я сказав мій мама я диск, як це маршал. Моя мама радить мене бути водієм.

Яка назва на паспорті?

- Мінков Олександр Віталійович. Крім того, на моїх дисках він говорить: Мінков, а в дужках - Маршалл.

Моя колегія і колеги запам'ятовують і знають мене під моєю старістю. І я ніколи не запитаю, "Всі мене Маршалл, і ніхто інший спосіб."

Катерина Чуприна

Я змінив свою назву 10 років тому. Lel - образ весни і любові, це мене. Я не можу уявити своє ім'я без цих чудових чотири листи. Для мене це перш за все чистота і радість життя. Абсолютна єдність того, що я носу з моїми піснями і моє ім'я в маси: доброту і надію на завтра.

Яка назва на паспорті?

- Лель Єкатерина Миколаївна. Я змінив своє ім’я в паспорті 2000 року. Дуже зручно, коли вони взяли квитки на літак, на екскурсію, коли вони розселилися в готелі. Хтось сказав: «Чи не пливуть? Це була інша назва. І щоб уникнути непорозуміння, необхідно змінити його - і це все.

- Абсолютно всі дзвінки Lel. У разі, якщо я зателефоную друзям, то кажуть: «Лелка, вело!»

Микола Барашко

Мої батьки обрали ім’я в 1973 році. Він повинен бути дівчиною, яка чекала. З'явився хлопчик, щоб ім'я не було знайдено протягом тривалого часу. Ніке є результатом перетину декількох імен.

Яка назва на паспорті?

- Борисов Микола Володимирович.

Хто завжди назвав мене Ніке.

Ірина Алєгрова - Inessa Климчук

Лала, дочка і режисерка:

Ірина Алєгрова приписується до передбачуваної реальної назви Inessa Klimchuk, чистого віспи, плоди хворої фантазії окремих журналістів. Ірина ніколи не використовувала псевдонім. Суддя, як батько Ірина – вірмен, заслужений артист Росії – може мати українське ім’я Климчука. Алєгро-Саркісов. Ірина народилася з прізвищем Алєгрова, а потім з нею вирушила на сцені.

Джерело

Категории

Смотрите также

Новое и интересное