791
Дмитро Диюжев одружився на День закоханих
Популярний актор Дмитро Диюжев на День Святого Валентина здивує кохану Тетяна Зайцева. 14 лютого в одному з Палаців весілля столиці завітають пара.
Молоді люди не збираються влаштувати чудовий відпочинок. «Так, я одружився завтра, це буде важливим днем для мене, але це дуже особистий захід», - сказав Дяжев. Весілля відбудеться в вузькому колі.
29-річний Дмитро зустрів Тетяну, співробітника нафтової компанії, в одній з закритих сторін. Діма запропонувала Таню у липні на фестивалі Kinotavr. Якщо на початку фестивалю він подарував Зайцеву всім своїм подругам, то в кінці він оголосив про те, що відтепер на Таня його наречену і скоро вони одружяться.
Незважаючи на те, що весілля на рано, як четвер, Діма все ще вирішує, хто буде свідком нареченого. «Діма не вирішив, але, можливо, я можу стати одним», - сказав 25-річний співусінь художника Володимира. Влітку, коли я одружився, Діма була свідком на весілля. Ще одним претендентом на цю важливу роль є закритий друг Дмитра та колега на телесеріалі «Бригад» Павел Майков.
Учора, родичі актора залишили рідний Астрахан для Москви. З приводу здоров'я, 76-річний бабуся Дмитра Тамара не зможе привітати улюбленого онука особисто.
Джерело