571
Агилера страждала від народження.
27-річної Крістіна Агилера продемонструвала свою першу дитину і розповіла про реальну причину, чому її син Макс народився кесарським розділом.
Співачка приймала до журналу Привіт, що вона була терористичною мовою: Я почула історії про розриви. Я хотів дати народження в мирному та мирному середовищі. Я не хочу ніяких сюрпризів. « » » » » » » » » » » » » » »
Співак не тільки в її страхах. Згідно з статистикою, 1 в 14 майбутнім матері бояться пологів. Кількість досліджень навіть показало, що майже половина жінок, які йдуть на C-секції, так залякувані пологами, що впливає на здоров’я.
Збір її народження, Христина додає: Йорданія абсолютно не розгублена - він знімав все на відеокамері. Як тільки я почула дитину, сльози почали текти з очей. У парі так щасливі, що вони стали батьками: Ми не можемо подивитися на наш син. Вивчаємо його, навчаючи нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. « » » » » » » » » » » » » » »
Джерело