Єгор Довжов легендарної групи «Цивільний захист» загинув у вівторок

р.

Вдова лідера групи «Civil Defense» Єгора Летора, який загинув у вівторок, прийняв, що чоловік загинув після шостого інфаркту, газета «Your Day» пише.

Наталія Чумакова - це те, що якщо він перетворився на лікарів вчасно за допомогою, все буде добре. «Відчуттєво, Егор був переповнений сильними болями серця», - розповідає вдова. Я сказав йому сто разів, «Тихати себе, піти в стаціонару!», але він ніколи не слухав мене. Весь час відповідав тільки одне: «Я міцний, я буду справлятися». Протягом декількох років він постраждав 5 нападів серця, і в юнацькій молоді він пережив 14 клінічних загибель! Шостий напад серця взяв його від мене назавжди. . . ?

Нещодавно придбали двокімнатну квартиру в одному з престижних новобудов Омськ, але проживали не менше шести місяців. Після обіду він кладав на диван, щоб подивитися відео його останнього концерту, а через кілька годин я знайшов його мертвим. Він загинув на свої пісні... – каже Чумакова.

84-річний батько музиканта Фодора Дмитрієва дізнався про смерть сина за ніч. «На ніч, один з шанувальників Єгора, сказав він. - Я не вірю це спочатку. Думаю, що я був... Але після першого дзвінка другий, третій... Я зрозумів, що мій син дійсно пішов. Телефон трахнув всю ніч. . . ?

«Чому жаху» Фодор Дмитріевич захоплює голову. Не можна ховати дітей! У нас була розмова з ним до дня. Я сказав Егору про всі мої справи. Він відчував, він відчував мене. В кінці розмови запитав його, як він відчував. Він сказав: «Це не означає говорити про це». Я знаю, що я залишаю перед вами. Він був схожим на ножем, що вразив серце. й

У справі про смерть Єгора Летова була прийнята Омська прокуратура. Це стандартна процедура - прокуратура проводить перевірку на факті смерті завжди, якщо є медичне свідоцтво, що людина буде серйозно хвора протягом тривалого часу. Точна причина смерті може бути відома тільки після судової експертизи, звіти КП.

На території Омської міської клінічної лікарні No 1.