985
Повідомляємо, що магічні слова частіше.
З дитинства наші батьки навчать нас магічними словами. Це «завдяки тебе» і «запалення», використання цих слів свідчить про хороше виховання. Ми висловлюємо подяку словом «завдяки тебе» і використовуємо слово «запалення» з запитом на щось. Рарелі використовується для будь-якого іншого призначення, але їх використання може бути порівняно з магією.
Слово «завдяки тебе» сприймається позитивно, він несе позитивний заряд. Якщо ви сказали, що «подаруєте» мені, значить, що я хороша людина, і вона змінює ставлення до людини, від якої я чую це.
Так, як ще можна використовувати ці "магічні" комбінації букв? Наприклад, на зустрічі, бос для неповного славу, що ви перед колегами. Наша реакція, як правило, є мовчанням або слабкими спробами якось захистити себе, в результаті чого гнів і псується настрій залишаються. І якщо ви сказали цю фразу, шукаючи бос прямо в очах: «Чи ви дуже багато для об’єктивної критики, я обов’язково враховую коментарі, усувивши всі недоліки, дякую вам»? Що буде реакція всіх присутніх? Спробуйте, ви побачите чарівний ефект.
У сім'ї, наприклад, мати-в-праву сина-в-право говорить: "Ви, син, ледачий, не можете забити ніготь," і ви відповіли: "Дякую вам, мати, ви абсолютно право, але тільки зараз я прийшов від роботи втомлений, і немає ніякої сили, ні бажання забивати нігті".
Ви також можете відреагувати на локацію за адресою. "Ця стрижка не підходить вам." Дякую за вибачення за нову стрижку, навіть якщо ваша думка відрізняється від цього інших. «Ви не можете зробити цю роботу, вона складна.» «Дякую мені, я буду робити це краще. й
Якщо ви не можете сказати, що ви не можете сказати ні. Приклад: ви на дієті і шоколаді не можна споживати, і хтось наполягає на його пропозиції, відповідь проста: «Дякую вам, хочу, якщо я хочу» – і коли ви хочете, ніхто не знає. Якщо ви попросили зробити щось, що не є частиною вашого плану, скажімо: «Дякую за довіру до мене, я не зроблю це, я буду зайнятий. й
Чому ці слова впливають на нас так багато? Все про наше сприйняття та стереотипне мислення. З дитинства ми звикли до цих слів підкреслити гарне ставлення, виразну подяку. Це свого роду оплати за хороше видалення. Спочатку поведінка дитини спрямована на канал «достатньо, виконувати запити батьків, скажімо віолончелі, допомогти старшим, і ви отримаєте подяку за нього». Це, підтвердження того, що ви є «добрим».
У нашому мозку є асоціативна мережа: хороша дія - спасибі - Я хороший - комфорт. Неповність ланцюжка або заміна посилань призводить до психологічного дискомфорту. Ми робили щось добре і не подякували. Вони зробили щось погано і подякували нам. Це секрет! Незбережений платіж (збільшення) також викликає психологічний дискомфорт, оскільки посилання «Я добре» не відповідає дійсності.
Видатність не дуже хороших справ свідчить про помилку людини, а в той же час ви залишаєтесь добреосвіченою, культурною особою. Щоб «завдяки ви» рідко хто зможе відповісти на грубість і грубість, і якщо вони відповіли, вони знову отримають відповідь: «Дякую вам, ти така». І кожна людина буде залишатися власним, ірде з його відповіддю, і ви з власними.
Якщо ми вважаємо подяку вам частіше, то світ буде трохи добрим і краще. Дякуємо вам за те, що ця стаття є моментом уваги. Може бути, що ви думаєте про щось. Дякуємо!
Джерело