Наомі Кемпбелл підірвав аварійну операцію

Популярна британська модель Naomi Campbell була прийнята до лікарні в найбільшому бразильському місті Сан-Паоло.

Про це повідомляє прес-служба сирійсько-Лебанської лікарні. Точна діагностика Campbell не була розкрита, але відомо, що її дослідження є одним з кращих експертів з інфекційних захворювань Бразилії. Проконсультуйтеся з цим експертом, модель росла з Лондона.

"Я не дозволяв дивугувати діагноз, що Наомі було дано, а не те, наскільки сильно її хвороба була, але я можу сказати, що я взяв її вчора (понеділок) і вона повністю нормальна, - сказав лікар. «Це була екстрена експлуатація, але вона добре пройшла. Не було нічого серйозного, і не було проблем, які можуть викликати занепокоєння, лікар запевнив.

Naomi Campbell відвідує Бразилія досить часто. У лютому 2008 р. вона взяла участь у знаменитому карнавалі і виконувала шамба на вулицях Сальвадора, повідомляє RIA Novosti.

У жовтні 2007 року в якості амбасадора для дитячого фонду Nelson Mandela, Campbell dined з підприємцями в Ріо-де-Жанейро. Вона сказала, що Президент США Джордж В. Буш і був готовий до інтерв'ю Венесуенського президента Хуго Чавезь. Модель відвідала Чавезь кілька днів пізніше. Лідер Венесуели отримав у президентському палаці в Каракасі. Після того, як Naomi Campbell відправив Hugo Chavez годинник в подарунок.

Джерело: Днів.ру