Алла Пугачєва знову стала одруженою жінкою

Алла Пугачєва вже давно запровадив громадськість з своєрідними відносинами з Максимом Галкіним. Кілька років тому про весілля зоряної пари були навіть чутки. Тоді Алла Борисівна відмовилася від ромів, але тепер можна розглянути її дружиною.

Відчуття відбулося на набір шоу «Дві зірки», пише «Комсомольська Правда». Галкін, як кажуть, не схожий на госпітальні епітети, що примара дона присудила її екс-людії Євгена Болдін і Філіп Кіркоров.

«Дуже, дякуємо Богу, чоловіку No3 Женья Болдін і чоловіка No4 Філіп Кіркоров були задоволені,» Алла почала своє мовлення.

Але тоді Алла Борисівна була перервана Максимом Галкіним. Я не щасливий! Кількість п'яти нещастя! jealous - сказав він Алла Пугачєва зуміла захопити конфлікт, кажучи: «п'ять» комплімент.

Максима ескапада знову призвело до того, що Пугачов був обурений питаннями про шлюб. Хтось навіть помітив, що ґрунтова дона знову зношує кільце.

Однак інформація про офіційне шлюб Алла Борисівна відмовлено.

«Дякую мені за паспорт? Я не хочу, я не хочу! вона сказала. Якщо у мене є чоловік, який був з мною протягом декількох років, розгляньте мені шлюб.

Джерело