10 найманих злочинців

10 місце:
Молодий американський мама був заарештований під час скаутингу ралі взяв її сина. В той час як вона спостерігала в поліцейському продемонструвати дітям роботу лікарсько-тренуваного собаки, собака виявила мішок бур'яну в її очищенні.
Далі

9 місце:
У магазин і вимагав готівку з касового реєстру. Після того, як гроші було завантажено в сумку, він побачив велику пляшку віскі, і вимагав додавати його на гроші, але відмовлявся від продавця, продавець сумнівав, що роббер був 21 рік. Після того, як деякі з'єднувачі, роббер прийняв ліцензію водія і представив їх продавцю, які, після ретельного вивчення, погоджено з законністю отримання спирту і упакованої пляшки в сумці. Це те, що вони зламали. Тим не менш, вони взяли участь у короткі терміни, тому що через два години пізніше було взято поліцейський у своїй квартирі, оскільки продавець дав ім'я та адресу, зазначену в ліцензії!

8 місце:
Жінка повідомила про крадіжку автомобіля до міліції, говорячи про те, що на автомобілі було мобільний телефон. Про це заявив офіцер, що за заявою в газеті і довго мріяв про такий автомобіль. Ми налагоджуємо зустріч. Ми зустрілися. Аррест, суд, тюрма.

7 місце:
Один американський громадянин вирішив зробити банк. Я пішов в Банк Америки, і на депозитній формі я прокинувся щось, як "Ця бранча, кладемо всі гроші в кишеню", а потім зволожилися в рядку для вікна. Як і що він писав? Може бути, вони закликають поліцейських. І пішов він, що банк, заголовок по вулиці до Wells Fargo Bank. У черзі було набагато менше, і тут це, бажаний момент: наш герой рукує замітку до дівчини - оператор. Оператор, розумна дівчина, вирішив записати, що роббер був явно не блискучий, і спокійно відповів, що вона не могла прийняти цю замітку, оскільки вона була написана на Банкі Америки, але тут Wells Fargo. Так він може переписати його на Wells Fargo листовому або поверненні в Банк Америки. Полегшений роббер, непарно достатньо, залишивши банк, і дівчина відразу ж назвав міліцію. Через п'ять хвилин він був прийнятий. Гусе де? Право, по вулиці, в лінії для вікна БоА.

6 місце:
Один англійський водій був виявлений автоматичним радіолокатором. Після того, як він отримав £40 чек з поліції і фото його автомобіля. замість оплати він просто відправив поліцію фото £40. Через кілька днів він отримав конверт, який знову містив фото, в цей час ручних речей. Художня влада цього фото виявилася фантастичною - отримання було сплачено той же день.

5 місце:
На Мічиганському суді з питань захисту наркотиків Крістофер Янсен заявив, що він шукав без гарантії. Прокуратура відповіла, що куртка Янсена була дивним шляхом у момент пошуку, і офіцер мав підозри, що він мав гармату під курткою, в якому випадку він не потребує гарантії. "Повний несенс", - сказав Янсен, "Я надягаю ж куртку, як і коли я був тут, щоб приховати гармату?" Він зняв куртку і дав йому судді. Хто знайшов сумку кокаїну в куртки кишені. Суддя мало бути прислуженим, оскільки суддя навряд чи може сидіти з сміхом протягом п'яти хвилин.

4-е місце:
Оклахома: Відповідач у разі озброєної хабари, Денис Ньютон, відправив адвоката на пекло і почав захищати себе, і він навіть зробив дуже добре, поки прокурор назвав свідка - леді, менеджера рободного магазину, який ідентифікував його. Денис стрибав, звинуватив свідка лежачи, а у своїх серцях він сказав: "Це жито, що я не відірвав вашу порожню голову!", хоча він швидко додав: "Якщо, звичайно, я був там:" Вже 20 хвилин, щоб визначити, що 30 років буде просто!

3-е місце:
Детройт: Прогулянка юнака помітила поліцейський наряд, що показує кількість дітей, встановлених в їх патрульному автомобілі. При запиті, як це працює, поліцейський взяв свою ліцензію і почав ввести дані. Через кілька секунд поганий чоловік був прив'язаний до всіх правил, тому що комп'ютерний екран відреагував його для озброєної бранчі, вчиненої два роки тому в Сент-Луїсі, Міссурі.

2-е місце:
Знову ж таки: Пара робберів зламав в рекордний магазин, збоку збоку збоку з боку. Один з них з'явився: "Не один рухається !!!" Коли його партнер витягував на переїзд, правда до слова, він зняв свій партнер.

І нарешті, 1 місце – переможець:
Американський чоловік придбав коробку дуже дорогих і рідкісних сигар. Так дорогі і рідкісні, що він навіть застрахував їх проти вогню, серед інших речей. Через місяць, сигари пішли, і він навіть не сплачував плату за політику. Це не завадило йому звернутися до страхової компанії з заявою про те, що сигарети були втрачені у зв’язку з «серією невеликих пожеж» (наприклад, слід розуміти, що в англійській «багатій» та «багатій» відмовляються від одного слова – близько, перекладач). Компанія відмовила у виплаті, незважаючи на те, що насправді він споживав сигарети в найбільш природному способу для сигарів. Ну, джентльмен пішов до суду і виграв справу. У судовому порядку суддя визнала, що заява про скаргу, відверто, не серйозне, але в той же час є політика, сигарети застраховані проти вогню, і ця політика не визначає «необхідність» або «допустимість» будь-якого виду пожежі. Так страховики повинні платити. Страхувальники не турбували з тривалими і дорогими зверненнями і сплачували $15,000 за «гарячі» сигарети. Однак не вдалося насолодитися новими вільними сигаретами, тому що відразу після отримання готівки на перевірці, цей джентльмен був заарештований. Виходячи з тієї ж політики та власної доказової ситуації, він був заряджений 24 підрахунками навмисно знищеного майна через арсон. Результатом нового судового розгляду є 24 місяці в тюрмі і $ 24,000 штрафу.