29 лютого - рідкісна дата

Рік випуску з'явився з введенням Юліанського календаря в 46 р. до н.е., а з тих пір новий день 29 лютого люди почали атрибутувати незвичайні властивості.

У Росії рік леп був вважати небезпечним і приписаним йому численними безпрецедентними неприємностями. А 29 лютого року лепа вважається найбільш підходящим днем для всіх можливих непохитностей.

Вважалося, що в цей день і вмирає великої рогатої худоби, а дерева висихають, і з'являються ендемічні захворювання, і починаються сімейні пастки. 29 лютого серед людей день Касянського слухняного, Касянського вироку, іл-вишувача, неоднорідний, неоднорідний.

У давні часи, майже вся Європа, цей день був святим: день, коли відкривається вікно до «паралельного світу».

Не дивно, що 29 лютого все ще називають «по-уп», «розумний», що з'являється з ніде і не збирається ніде.

Вважалося, що обрані народилися в цей день. Вони вважали, що народжуються магіями, які надіслали пророковим подарунком. Акуратно охороняються і охороняються іншими, вони змушені були жити як відчуження.

Народжені 29 лютого мали змогу не тільки прогнозувати майбутнє, але й лікувати, «чисті» від усього забруднення.

Сергій Жемякін, агроном, кандидат сільськогосподарських наук:

Я народився 29 лютого, і я вважаю це добре. Я відсвяткувати мій день народження 28 лютого, бо я народився на останній день зими.

Ми привітаємо мене в цей день. Ті, хто не знає мене дуже добре, вони ловлять. 1 березня. Так мій день народження довга.

Кожен чотири роки, всі привітають мене, навіть люди, які ви не очікуєте, коли я народилася.

31 грудня – два місяці до заходу! – зауважив, що цього року слід привітати мене на «реальному» день народження.

До речі, 29 лютого – день святого Касяна, і він вважається самим «спокійним» і одночасно самим «сильний» російський святий.

Вони говорять про те, що в Росії він так боїться, що ікони Касян вішали в старому сільському храмі над виходом – так що людина, залишивши храм, обов'язково знаходилися до нього – двері були низькими.

охоронець ангел Касян суворий, але дуже турботливий. Вважаю, що його підопічних щасливих.

Я відчув її багато разів. Коли я був в аспірантурі, з тридцять осіб, я захистив себе вперше. Я був у випадковому випадку кілька разів.

Для того, щоб бути народився 29 лютого, це добре. Хоча мій мама хотів підписати мені на інший день, вона не дозволила зробити це в лікарні.

Але мій однокласник, який також народився 29 лютого, має різну дату в її паспорті - її матері, навпаки, розповів про те, що 29 новонароджених не записані на всіх!

У Шотландії, 29 лютого жінки мали право маррі чоловіки, тобто все було навпаки.

Спочатку на замовлення жіночого матчу була одна умова, встановлена в Статуті Шотландського парламенту: «вічно леді, яка йде в маррі, зношує підошву малинового флангу», і що її краю було чітко видно.

Тоді людина, якщо він відмовився від пропозиції руки і серця, довелося платити штраф.

29 лютого народився автор Барбера Севільї, Джоакчіно Россіні. У юнацькій молоді жінка розповіла йому про те, що він не вижив його двадцять день народження.

Молода людина чекала з побоюваннями за своїх п'ят, але щасливо пережили його і проживав протягом багатьох років, поки він зустрівся з ворожою казкою і спробував половити її в брехні.

Тим не менш, Ворозея заявила, що її прогноз правильний, оскільки його день народження тільки один раз на чотири роки. композитор дійсно загинув, майже живий до 80 років.

29 лютого 2015 р.

За статистикою, ймовірність того, що народився в цей день становить 1:1461.

29 лютого в Німецькому професору Хайніріха Гемме презентував подарунок людям, які народилися 29 лютого. За своїм графіком вони можуть відсвяткувати свій день народження щорічно, не тільки в стрибках.

Час народження є вирішальним. Якщо людина народилася коротко після середини дня, то в «нормальних» роки слід відсвяткувати свій день 28 лютого. До 1 березня професор рекомендує приймати подарунки 1 березня.

Тих, що народжуються протягом двох років після стрибка, відзначають свій день 28 лютого і в третій рік – 1 березня.

Якщо людина народилася між іменем і шістьма вечорами, то для нього чотирирічної графіки свят виглядає так: 29 лютого 28, 1 березня і 1 березня.

Пригоди

- Коли Ваш день народження?

- 29 лютого.

Ви пощастили, що це був рік лепа, або ви не можете народитися на всіх.

Джерело