Як перетворити шлюб в щасливий бізнес

Сім'я - виробничий цикл. Модель зборного цеху пропускає світло на багатьох сімейних проблемах.

Чоловік - голова, голова магазину, і опис роботи і функціональні обов'язки і особливості відразу чіткі. Найголовніше завдання полягає в тому, щоб забезпечити безперервність майстерні, це дійсно відповідально за все!

Дружина є заступником голови, відповідальним за забезпечення внутрішньої діяльності семінару.

Батьки, які колись були в лідерстві, повинні подбати про традиції сім'ї і пройти їх на молодше покоління. Таким чином, предки є минулими, а нащадки – майбутнє сім’ї.

Тексти пісень, а це означає: І все стало ясно, ніхто нічого не займає від будь-якого, кожен знає своє місце і завдання. Ваша мама-в-право виконує свої обов'язки, честь і похвалу, як можна зробити без неї зараз? А вона розуміє те, що потрібно, вона не виходить з історії, а також її власної родини. Тексти пісень, а це означає: Це вона збирається зробити вас нервом? Ні, це не буде.

Ви повинні подумати про весь магазин - це роль власника: забезпечити всі роботи, почуття і роботу, які необхідно, це проблема. Зберіть сімейну раду, поясніть модель своїм людям - як вперед, так і з піснею! Ми гарантуємо, що протягом року ви не маєте проблем.

Діти розуміють своє завдання, вони повинні замінити вас: які проблеми з академічним виконанням, які наркоманії, які страви? Вони мають сімейний бізнес і місце в майбутньому. Це безперервність поколінь в життєвій практиці.

Наприклад, я ніколи не відвідував свою дочку в школі. Що робити? Почуття аплазії для мого педагогічного, організаційного таланту або розповісти вам, що з п'яти років вона і я працював тактичним і стратегічним планом для своєї діяльності протягом трьох років до її тридцять років.

Чи не я бачу цей пакет сертифікатів, і чому б вибрали про вашу дитину, створюйте додаткові ревнощі? Ви повинні бути спокійними: ви відкладете його, ви прийміть його ближче. Дуже важливо, що і чому робити, є сенс у навчанні і роботі.

На першому, звичайно, люди повинні скорегувати нові умови, і це займає близько року. У сім'ї, де ніхто нічого не знає і не існує.

А риба гниться від голови, тому думають, чому ви створили сім'ю? Що ви пропонуємо? Як ви керуєте? Яка ваша відповідальність за роботу з персоналом? Ви є лідером, і ви заряджаєте! І все необхідно постійно вчитися, оскільки магазин росте і вимагає щоденного догляду і управління. Це дивний, що люди можуть працювати хоча б якось, і часто не керувати своїм близьким.

Це навіть весело, щоб відправити дітей до навчання за кордоном: ви дійсно залишите їх, щоб закінчити себе, вони не будуть служити вам, але Англія, англійські сім'ї, іноземці, і досі вони ніколи не стануть членами англійської сім'ї - так, без клану без племени. І вони більше ваших дітей, вони випливають з одного берега і не до іншого, і ви зробили це своїми руками. Щодня вони будуть розуміти це, а потім не розраховувати на леніцію.

Що ви сподіваєтеся на майбутнє, що вони можуть дати вам? Прийміть, що в бідності, шматка хліба, всі філіальні обов’язки. Що подарувати і кинути руки, вони кажуть, допомогти, якщо всі шанси пропущені? Ви повинні мати думку перед, бажано перед шлюбом.

Ранні шлюби. Він не є капітаном і вона не є навігатором, і предки не знають, чому вони жили. «Ми подаємо вам, кладемо вас,» знову вмітаємо шматочок хліба. Що говорити про те, що це ваш обов'язок! І ми годуємо і одягаємо наших дітей в обумовлений час, і підтримуємо вас у віці - це життя.

Але запитайте мене, що суть сімейного бізнесу? Як чатський, бігаючи до країв, щоб запитати? Приниження! Створіть свій власний з нуля і змагайтеся з великими сім'ями? Ви не можете зібрати кісточки, і від вас, крім того, предки, тільки хеш і репрокаси.

І я хочу, щоб молодим людям побажати ідеальний варіант, як мені. Ми зустрілися з "випадково" На перехресті двох проспектів стояли два підприємства. З вікна офісу моєї майбутньої половини можна побачити вікна моєї лабораторії. Кава і морозиво одночасно в одному кафе.

Я зустрівся, коли я був готовий привести до сім'ї. Я мав щось, щоб запропонувати їй, і вона відповідала своїм майбутнім робочим якостям. Там пристрасть і любов, і cetera. І як вона не любить капітана, як відмовитися від таких перспектив, як довго чекати погода морем?

І багато пізніше виявилося, що ми народилися в одному році і місяця з різницею чотирьох днів, і вона, як мені, є подвійний Таврус, який здатний трудовий подвиг. Крім того, група крові і родзинки однакові.

Потім в клініці вона попросить групу і роду своєї дочки, вона буде сміятися і сказати: Ти знаєш, я думав, а потім сміхався, що дочка може мати групу, якщо у нас є й те ж саме? І мають двадцять п'ять відсотків польської крові.

Отже, джентльмени, ми приносили одночасно, ми розуміємо один від нуля, ми маємо загальні плани та методи реалізації, які наш конкурент? Що таке ревнощі ми можемо говорити про те, що господиня відмовить від своєї кухні для крану в небі, який вид кіспа, коли ми зацікавлені в її розкладі? Чи можливо ви так щасливі, чекаючи вашого корабля, стати капітанами і заслуговують вашу половину.

Джерело

Категории

Смотрите также

Новое и интересное