Вишукані листи з російських наречених на західні кімнати (повідомлення з сайтів шлюбних агентств):
. . й . Привіт! Моє ім'я Гульнара. Брюнетка з коричневими очима напівтонічної збірки. У мене є сильні краєвиди. Я знаю, як отримати гостей, у мене є телефон. Є єврейські родичі, і вона Татарська. Якщо вам подобається мені, писати, викликати. Твій Гуля...
Бог дав мені красу, але мої батьки теж постаралися.
Без шкідливих звичок і дітей...
Шлюб виключений, але це можливо.
Якщо ви є Дон Юань, алкогольний або наркоман, будь ласка, не напишіть. Я не відправляю фото, я боїться отримати спійманий деякими ковпачками. Я не переносить форсон. Ми гонна отримуємо разом...
Мій біологічний вік 24 років.
Я красива? Я думаю, що я просто сімнадцятирічна дівчина. Мій син 4 роки...
Я 44 роки, 160 років високий, 60 років, але я можу виправити його. Якщо ви не годуєте, я втратите вагу, ви будете годувати торти – я буду жир.
Ви відчуєте про єврейські народи? І буде блорад, щоб допомогти батькам, коли ми переїжджаємо до Німеччини? й
Я не був одружений. Я був за кордоном, але не одружений.
Якщо ви розумні і розумні, ви можете дати народження принаймні двічі, ми можемо бути парою.
Якщо ви подаруєте мені свою картину, то я просто зупинлюся в чудесах і чекаю на князі.
Мої ніжки не від Сонячних зубів, але моя душа ніжна і добра.
Я пишу вам не тому, що ви з Америки, але тому що я задоволений вашим віком і висотою.
... А незнайомець написаний вам. Я прочитав газету знайомств, і там я знайшов свою здатність, читати її, і я вирішив написати листа. Моє ім’я Тамара закінчила 10-ий клас та школа Івановської області. і три роки працювала. Ну, це кінець доброго. Очікується для вас на оксамиті ...
Мій син 10. Я не жир, тонкий. Але за час
незначні зміни в фігурі. Я 4,5 місяці вагітними. Ви шокуєте? Але ніхто не завадить вибрати мене.
Я не знаю, чи буде потрібно запитати 4000-5,000 у першому листі.
1 час
Я хочу дізнатися англійську мову. Звичайно, якщо є взаємна симпатія ...
... У мене є 2 екрани третього ока. Визначте хворобу людини з фото і номерів квартир. Моя головна мрія – жити за кордоном.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Я не схожий на червоний...
... Найголовніше, що я ще не невинна покоївка. Я ще не зустрів чоловіка, яким я можу дати себе повністю і повністю.
Як і все інше, це, як ви бачите, не можна описати в письмовій формі.
Навіть якщо ви не відповіли мене, знаю, що я ніколи не забуде вас, і ви пам'ятаєте мене назавжди.