Що робити, коли ви любите когось

Любов відлякується або навіть залишає будинок, в якому вона була зраджена, вона гине, коли хтось навмисно поранить його своєю жорстокістю або байдужістю, коли один з закоханих знаходиться на дивності шкідливих згубних згубних згубних згубств, коли реальне житло і матеріальні проблеми створюють ситуацію: «Кохання на човні збито від повсякденного життя». Є інші відомі підводні камені, існування яких ви вже чули. У разі, якщо ви керуєте своїм “поклонінням” на курсі, який обходить їх.

Для двох, але кожен має свій власний.

Це не тільки «багато пісень, складених», вона присвячена віршам, романам, філософським ласощам, навіть доведеним науковим дослідженням її хімічного складу. Хоча є тисячі максимумів про любов, кожен може дати свою інтерпретацію цього дива. І коли він об'єднує своїх двох обраних, кожен з них має своє розуміння любові, власної правди про любов.
У питаннях серця багато залежить від того, як людина визначає любов і те, що він очікує від неї. І це визначення безпосередньо пов'язане з самооцінкою особистості. Чим вище ваша самооцінка, тим менше потрібна для малих, бетонних доказів, які ви любили. Нижня самооцінка, більша залежність від постійних ознак уваги, які помилково плутають з ідеями любові. Справжня любов не зв'язує будь-якої руки і стопи, і не приймає ланцюжків від будь-якого. Незалежність кожної гідності. Любов - це найсвіжіші почуття у світі: ніхто не завадить нікому в любові. Це, якщо ви будете, є формулою любові протягом століть. У той же час не варто забувати, що ніжне, ніжне почуття судді розквітне в шлюбі, якщо обидва розуміють необхідність щоденного догляду за любов'ю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кожен живе своїм життям, кожен створює умови для іншого, і не домінує його. Ми створюємо умови для мене, і разом створюємо умови для кожного.
Неважливо, як твій світ визначає свою любов, розгляньте той факт, що, пропонуючи вам свою руку і серце, він, як ви, також хоче, якось збагачує своє життя, заповнюєте його новим значенням і радістю. Не існує. Ви, як і кожна жінка, сподіваємось на краще, очікуєте, що ви завжди будете любити, планувати, що через деякий час ви будете мати дітей, певний статус, матеріальне благополуччя. Він повинен враховувати, що ви мріяли про чоловіка, який буде любити, поважати і оцінити тільки вас, лікуйте, щоб ви відчуєте повноту жіночого щастя. Для того, щоб ваші ідеї про любов бути справжньою, і мрії щастя бути реалізованими, знаю, що любов є «спеціалізною» примхливою і недбалою почуттям, вимагає підвищеної уваги і не дає ніякого насильства. Не дайте собі ілюзію, що тому що ви любите один одному, все інше вийде. Любов може зробити багато речей, але це ні омніпотент, ні безсмертності.

Що вбивця любов у шлюбі

Ви познайомитеся, коли є комфортними. Ваше ставлення розвивається таким чином, що завжди є час для спілкування та інтимності. Кожен вірить, що інший є більш важливим для нього, ніж всі люди у світі, і він є числом однієї людини для коханої людини. Життя разом почнеться, і відразу всі почуття будуть піддаватися найбільш драматичним випробуванням. "Судне" ви дізнаєтеся, що кохана людина має батьки, друзі, обов'язки на роботі, особисті вкладення та захоплення. Звісно, ви чули про своє існування перед, але зараз всі життєві зв'язки дружини актуалізовані і починають відходити більшу частину своєї уваги. О, як важко прийняти, що ви не центр Всесвіту, як це було нещодавно! Що ми робимо? Для вас він весь світ, і для нього ви є частиною світу, і за межами сім'ї він має інтереси. Можливо, ви повинні подумати, що він відчуває однакові неприємні відчуття. Тексти пісень, а це означає: Але ваш завжди болить більше. Перші кварелі починаються. «Чому не ви сказали, що ваша робота більш важлива, ніж мені? І я не знаю, що ви так приєдналися до вашої матері! ... Вони неминучі, природні, і не повинні бути досвідченими як трагедія. Але коли кварелі стають нормою уточнення відносин, є загроза існування любові в будинку.

Таємниця

У зв'язку з чоловіком не можна зробити такі вимоги, які люблять самостійно: «Якщо ви любите мене, ви не будете нічого без мене». Якщо ви любите мене, ви будете робити те, що я запитаю. Якщо ви любите мене, ви подаруєте мені те, що я хочу. Якщо ви любите мене, ви будете знати, що я хочу, перш ніж запитати вас. Такі маніпулятивні умови, якщо сформульовані більше відверто, звук як blackmail: «Для себе, щоб відчувати себе коханим, потрібно ваше розуміння, ваша згода, час і т.д. Ви повинні постійно продемонструвати, що ви живете тільки для мене. й
Ідеальний вигляд
Романтичне поклоніння ідеального не для сімейного життя, хоча практично завжди, якщо ми не розуміємо коханого, ми обов'язково вдосконалюємо його образ. Відразу відмовляється від їв і нереальних ідей про кохану людину. Ви не бачите себе як грішна людина в будь-який спосіб. Тоді розуміють, що ваша доля не пов'язана з ідеальною, але з живою людиною, з усіма його властивими недоліками і перевагами. Люди рідко досягають досконалості в своїх думках і знесених, але лише кілька свідомо поведінок неправильно, не так, що інші хочуть. Кожна людина має право приступати, помилки, неприємні риси характеру. Усвідомлюючи, що ваш чоловік є звичайною особою, як ви, не повинні бути причиною серйозних розчарувань.

Міф повної схожості

Сім'я бере на себе повну схожість своїх творців - це помилкова думка, яка слугує приводом для невагомості, створює труднощі і проблеми. Ви жінка, чоловік, ви сови, він lark, ви вегетаріанець, він є гурманом, ви студент, він інженер, ви театральна дівчина, він футбольний вентилятор. Уважаю: "Діти батько і мати", його - "Для заборони, як її батьки!". Ви хочете стати повноцінною господинею будинку, він довго шукав цю роль для себе. Для того, щоб створити свій номер першим, його було придбати автомобіль. У всіх, навіть коли вони дуже схожі. Між вами завжди буде багато відмінностей за смаками, в сні, хобі, погляди світу. І довго жити відмінності! Як нудний і сірий життя буде, якщо ви раптом стали однаковими!

План навчання

Хтось з жінок навіть перед весіллям припускає: «Ми одружилися, і під впливом мене він зміниться», хтось вже в шлюбі починає робити плани на реосвітацію дружини, знаходити деякі негативні якості в ньому. І майже всі нас в перші дні життя разом намагаються будь-яким засобом, хоча б що-небудь «зробити» у коханні. Кожна з нас почула тисячі разів, що це типове невідповідність, адже неможливо змінити дорослого. Уві сні переосвіти подружжя зазвичай не реалізовано. Щодня викладання, зауваження, «прочитання моралі» зроблять повсякденне життя нестерпним для обох. Він повинен міцно стояти на своїх ногах. Не можна перетягувати на себе на довгий час, не вичерпаючи і змащуючи один, він перетягування або себе. Тому, перш за все, отримувати впевненість у собі, розвивати якість толерантності для людей, і шукати нові можливості для власного зростання і вдосконалення.

Плюси і мінуси любові

Так, любов прекрасний, дивний, і тільки він дає безмежні можливості отримувати повне задоволення і справжню насолоду один від одного. Любов гарантує нам найсвіжіші враження. Що таке? - Невідомий. Любов - це почуття, і почуття самопізні і змінні. Любов не може бути вимірюваним, і не існує чітких прогнозів, щоб він розвиватиме, наполегливість або прохід. Це сильний і слабкий, вічний і короткий, радісний і нещастяний. Але так і так це: «любля» і «сім'я» - ці два слова завжди стояли і будуть стояти разом.
Любов не може задовольнити всі вимоги до життя, розміщених на особу. Ми також повинні інтелектуальний розвиток, нові знання та враження, професійний успіх, моральне задоволення від спілкування з родичами, колегами, друзями. Крім того, ми постійно зволожуємо об'єктивно існуючими парадоксами в житті: любов зміцнює сім'ю, любов знищує сім'ю. Коли ви полонилися пристрасувати любов, коли ви є рабом, щоб любити, ви більше не здавалися собі - любите себе. Він змушує вас діяти відповідно до власних законів: ставити свою долю в руках іншої, трагічно сприймати кварелі з ним, постраждати в сепарації і т.д. Ризик втратити кохану людину призводить до появи болючих переживань, збуджує негативні емоції, провокує виникнення ревнощих і несвідомих дій.
Увімкніть все-захоплення, незламану пристрасть Любов в спокійний, дивний почуття, що дає менше тривоги і більше радості, часу і причинної допомоги. Звісно, тільки спільні зусилля творців сім’ї, об’єднані справжнім почуттям, приносять успіх. Щоб зберегти любов, піднятися над неприємностями, складнощами, розчаруваннями, що зустрічаються уздовж способу, необхідно подбати про це. Це як насіння, яке вдалося розростити і підняти стебло над землею. Скільки терпіння, робота, тепла і світла буде потрібно перетворити стебло в міцне дерево сімейного щастя!