15 Днів у житті втрати

1 серпня. Я пішов на ринок, щоб купити одяг. Продавець консультував найбільш скрипку - телятини і синього берета. А також зробив знижку - як це не було тут взяти. Я тільки дав вам сотні доларів. А, я спекотний хлопець на дворі тепер.

2 серпня. Я прийшов на групу модистів, як мені. Поставити, де він служив. Я показав їм чесно, що я служив в нашій сільській церкві. 5 років. Я не вірю, тому я хочу купити одяг знову. І патч, литий і помилкова щелепа.

Серпень 3. Я бачив оголошення на телевізорі для супер-роз'єму. З чотирма різними насадками. Плюс подарунок - пральна машина, яка підходить в долоні руки! І все це для двохсот доларів! Про нас Я щаслива!

4 серпня. Прізвище зламався на найбільш критичному моменті і майже смоктати мій г. Ну і це. У будь-якому випадку, не сидів, що я хочу. Сік ситний. Я спробував миття з новою пральною машиною. Не було інструкцій, тому я повинен розібратися, як ставити джинси в ній. Я загинув його за годину і навпіл. Увімкніть половину корпусу навколо. Я спробую включити його.
6 серпня. Свята хит.

7 серпня нам потрібно замінити пальові меблі ... І з'ясуйте, як використовувати насадки, залишені над від колінного різак ...

10 серпня. Я отримав мій Paycheck сьогодні. Яй. Вони також дали мені бонус за двадцять доларів! Я купую щось корисне. Диван, наприклад.

11 серпня. Я зустрілася з гіпсовою дівчиною на своєму шляху додому. Я пропоную вгадати, я погодився. Саід Я був про виграти лотерею. Я просто не можу знайти свою премію. Де я залишаю його?

14 серпня. Запозичили гроші з колег і купили 50 лотерейних квитків. Знаю, в пару днів, я багата.

19 серпня. Що робити? На даху немає грошей, і борг. Можливо, я купив неправильний квиток. Ніна перемогла. Дивний.

20 серпня. Вирішені фінансові проблеми Я отримав пропозицію електронної пошти, щоб заробити 500 тис. рублів, не залишаючи дому. Як це зручно! Ви просто повинні знайти про тисячі для оплати. Я знаходжу його. Після всього дня після того, як все буде платити!

22 серпня. Не сплачувати.

25 серпня. Дзвоните до Європи плюс. Вони сказали, що я виграв машину в інтерактивному конкурсі. Це щастя. Я продаю машину, я зустрію всіх боргів одночасно. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Так як вони витратили багато на телефоні. Не обмежуйте ціни на радіо? Дива...

27 серпня. Не було. Прибули кредитні картки. Пообіцяла мені, що я дізнався багато цікавих способів катування і виконання, якщо я не даю гроші назад в день. Тепер я думаю - чи продати квартиру, або розширити свої горизонти.

30 серпня. Продається квартира. Я оплачував борги. Зараз я бездомна людина і розширити свої горизонти в цій області. Почати нове життя!

Джерело