Ретельно, крококи!

Виявляється, що в нашій країні останнім часом є новий кримінальний мульч, який придбав масовий характер. Всі види шахрайців активно використовують інформацію з сайтів, таких як odnoklassniki.ru, щоб віддалено отримувати кримінальні гроші. Наприклад, ви отримуєте дзвінок, який говорить вам, що ваш син, батько, брат і т.д. був у нещасному випадку, і вам потрібно гроші. У цьому випадку вони повністю розкривають персональні дані, отримані з Інтернету. Або ви отримаєте SMS, як,

Мама, я потрапив в поліцію, отримаю на зв'язку з Колям, щоб знайти адвоката, розповісти брата Сана, щоб залишити місто. Мій телефон був вилучений, це було використано в комірці друзями. Але на ньому немає грошей. Поставляйте якомога більше грошей на цю кімнату, тому що я тут вже давно.

Це приклад, ми не знаємо точну фразу. Люди, які називають, були настільки емоційними, що важко отримати щось з них. В короткий час ви сказали, що всі імена та персональні дані, які роблять це важко не вірити правду.

Але, виходить, ті, хто не вірив. Потім фото, зняте з Інтернету, скидається на одному телефоні. Тільки до цього було відредаговано під час в’їзду або ДТП. Чи можна ви уявити, що ваш коханий в крові під автомобілем? Покрівля приїжджає!

Багато районних поліцейських відділів просто запрошуються такими заявами осіб, які постраждали. А деякі аварійні відділення, перш ніж вийти на інфаркт, запитайте, чи підключено до телефонного дзвінка.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Також, бути пильним у особистому листуванні. Деякі особи, які перевірили ваші дані, надсилають такі повідомлення:

Хай, я служив в цьому агрегаті теж! Я пам'ятаю вас добре, ви все одно, але ви отримуєте жир. Зателефонуйте, дайте мені номер або зателефонуйте. Чи ви живете там чи переїхали?

Це до вас, звичайно, але в обох випадках шампан буде мати ваш будинок або мобільний телефон, з якого ви зателефонуєте. У розмові ви дізнаєтеся про помилку і забути про все. Але в місяць або два, з якихось причин ви терміново хочете перенести гроші кудись.

Щоб зв'язатися з вами, ви можете використовувати ім'я, особисті дані та фото вашого реального друга, взятого з «комунності» – кола вашої старої роботи, дослідження тощо. Особливо складно відмовитися від представника протилежного сексу.

В цілому, мобільні злочини набирають імпульс. Чому виходите і роби когось? Гроші можна отримати за допомогою телефону.

й