Собака на двох ногах (16 фото)

Її ім'я - Віра, вона народилася без передніх ніжок і...невірно, але навчалася йти вгоруправо.
Зараз вона і її хост Jude Stringfellow відвідує школи, лікарні та інші
і надихає людей, які залишилися без кінцівок, подолати найскладнішу ситуацію, в якій вони знаходять себе.

Примітка цього собаки, тихо прогулявшись по вулицях міста, веде деякі люди в настій.
468263

Вона wags її хвост cheerfully ...

Він стрибає з двома ніжками на бордюрах ...

Дозволяє себе доглядати...

І дивний погляд на те, що її ніс спіймана в ...

Вона здатна зберегти свій баланс, здавалося б, неймовірні ситуації.

Григорій С. Молот, президент Американської ветеринарної медичної асоціації, коментує:
Собаки фактично здійснюють близько 60 відсотків їх ваги на своїх передніх ніжках.
Будь-яке додаткове навантаження може збільшити знос стегна або колінного суглоба, але — «Я впевнений, що собака не така ж. й
Дуже добре адаптований, додає молоток.

Вона не знає, що вона має дві ніжки. Для неї це нормальна поведінка.
Собака на двох ногах (16 фото) , Україна

«Якщо собака може це зробити, щоб людина. й
357662

«Приміром можна зробити людей, які здатні зробити такі речі, щоб пережити себе. й
Собака на двох ногах (16 фото) (Б)

Тепер Вера п'ять років, але вона народилася з висушеною передньою лівою ніжкою, яка тягнеться за нею.
Набрякла права передня нога через важкі травми нігтя.

Юде Stringfellow, 46, власник собаки, сказав, що вона повинна залишити навчальну школу
Робота в Oklahoma для практики Віра, коли її син приносить незвичайний цуценя будинку.

Здавалося, що позиція Віри абсолютно несумісна з життям, але масло арахісу на кінчику ложки повернуло цуценя життя.

З турботою про дволегене собаку стала як окупація для Юди, так і в певній мірі сенс життя.
Почати з одним актом милосердя, Stringfellow здійснювався, організований власним.
Фонд та багато років зібрані пожертви, які були передані в рахунок благодійних установ.
123456Наступна

І тепер ця поїздка в країну... «Я хочу, щоб люди розуміли, що вони можуть бути фізично недосконалими, але все ж бути.
«З повагою, Ваш дух», – розповідає Юде.

А Вера не говорить нічого, просто його приклад показує, що потрібно боротися за життя, не впадати в знеболення.
Неприємні труднощі, які бажать вас і ... надихає людей, щоб вірити, що все обов'язково вийде ...

Джерело