Девіл і Паладін

Привіт! Девіл посміхався в Паладіні. Ви йдете?
до Так, пападин недбалий.
- Дуже щасливий, дуже щасливий. Ну, приїжджайте, сідайте. Я не думаю, що хтось коли-небудь приходить! Ти перший за два місяці.
«Так, я, по суті, на випадок», - сказав паладін, перехоплюючи два руки більш зручно. Просто хвилина.
Я розумію, я розумію, відчайдушний. Ви герої дуже зайняті люди. Я здогадаю?
- Точно, - підтверджений паладин.
- Ну, як звичайний. Чи важко мені потрапити?
«Віолнес – живий», зважений паладин.
Добре чути, девіл розквітається посміханням. Так, мої раби все ще роблять свою роботу. Я розповім, що не пустити нікого. Я зайнятий, я не можу відволікатися на дрібниці.
«У мене було зібрати папір на три тижні», – скаржав пападин. Які правила? Чому я повинен показати всі статуї, якісь сходинки? Що з п'яти ущільнювачів! Дикий суccubus майже не їсти мене!
«Це замовлення», девіл. Якщо будь-який герой може легко перерватися через мене, то буде таке бродіння! Кожна людина хоче завершити епічні квести. Так ви пестер, хто, ви отримаєте, до в'язнів, до селян, до підопічних магій: "Подаруйте квесту, дайте квест! І що всі небайдужі і великі магії відповідь?
«Ойдіть, щоб пекти!» - сказав він.
Це право. І, звичайно, ви йдете прямо там. Якщо я не мобілізував всіх сил темряви, я б не мав часу цвітіння!
Паладин переступив від стопи до стопи і підказав на підлогу з точкою меча.
до Що про квест? - Він запитав.
- Я думаю, що це квест. Я отримав мені, добре зроблено (що я на "ви"?), отримати тест. Подаруйте мені роботу, підпишіться на неї.
«Я не маю. й
- Не що? Робота?
- Я.
- Я не розумію. Чому ви прийшли до мене? Як ви замовляєте квест?
Паладін дивився на ембаррассе.
- Я збираюся вбити вас.
- Я?
- Я.
- Вбити його?
- Сортування.
Девіл, з висоти трьох метрів, подивившись на паладину з одним оком, як дивний клоп.
- Давайте скажемо. А потім?
- Я не знаю. Швидко вирізати голову. Або вирізати серце. Що треба довести вбивця?
Девіл збитий повітря через зуби.
- Чому ви прийшли сюди?
- Так, пападин недбалий. Так ось - Я зустрію вас на ярмарок.
«Чи ви!» відповів девіл.
“Я спробував,” Паладін прийняв ембаррасседно. Але я не до кінця. На другому рівні є такі перешкоди. ! ! ! !