10 ідей для бізнесу, які виготовили мільйони

В онлайн-бізнесі, як і в звичайному, багато залежить від ідеї бізнесу. Деякі ідеї ріжуться до кореня, оскільки вони здаються божевільними і неприбутковими. Нижче наведено 10 ідей, які здавалося б, непрозорі для всіх, крім їх авторів.
Тільки божевільні люди можуть інвестувати в ці проекти. Однак, незалежно від того, як абсурд цих ідей спочатку здавалося, їх реалізація дозволило зробити фортуни.

1. Мільйонний долар На головну сторінку

З 1,000,000 пікселів, виплата одного долара на піксель, ймовірно, є найменшою ідеєю онлайн-бізнесу. Тим не менш, Олексій Тью, 21, хто придумав ідею, тепер мільйонер.

2. Санта-Пошта

Це гарна ідея. Знайдіть поштову адресу в Північному полюсі, попередньо дотримуючись Санта Клауса, і оплачується $10 кожного з батьків, які хочуть, щоб діти отримували лист. Що ви думаєте? З початку свого бізнесу в 2001 році Byron Reese надіслав понад 200 000 листів, зробивши його на кілька мільйонів доларів, багатих.

3. У Виброхвост

Розробка захисних окулярів для собак і продажу їх? Бізнес ідея. Як вони стали мільйонером і продають свої продукти по всьому світу? За межами моєї компресії.

4. ЛазерніМонки

LaserMonks.com - це філія сестринської абатства Діви Марії, монастир всього 8 монахів, розташованих на пагорбах Монрой Повіт 90 миль на північний захід від Madison. Так, реальні монки заповнюють картриджі. Галузі! Продажі за 2005 рік склали $2,5 млн! Боже мій!

5. Умань Антени

Ви не зможете продавати антенні кульки онлайн. Ні. Звичайно, це не зробить вас багатим. Але це саме те, що зробив Ясон, і тепер він мільйонер.

6. Фітдек.

Зробіть палубу карт з зображеннями різних фізичних вправ, і запустіть їх продаж за $18.95. Тексти пісень, а це означає: Я не думаю, що це ідея, це катастрофа. Але колишній інструктор САЛ і фітнесу Філ Black повідомили 4,7 млн. дол. США за минулий рік. Звичайно, це більш ніж те, що ви платите за військову службу.

7. Позитивний

Чи пройдете на дату ВІЛ-позитивною особою? Павло Грав і Брендон Коехлін вирішили, що вони могли, тому минулого року вони створили сайт знайомств для людей з ВІЛ. Прибуток за 2006 рік склав 110 тис. дол. США. Вони сподіваються на сайт більше 50 000 користувачів на наступні два роки.

8. Дизайнерські сумки підгузників

Крісті Рейн втомлюється від носіння підгузників в окремому переносному пакеті. 34-річна мати постійно страждала від того, щоб фаршировані діапери для її молодої сумки сина, щоб вони не зламалися в її сумці. Дощ захотів щось компактне, красиво і стильне, тому в листопаді 2004 року він і його чоловік сіли і вирішив створити спеціальний пакет для підгузників, який буде досить містким, щоб підійти весь набір мандрівників і 2-4 підгузників. З продажем понад 180 000 доларів у 2005 році Крісті діпейс і Wipees розробляють 22 різних стилів пакетів, які можна придбати в Інтернеті в 120 бутіках по всьому світу за $14.99.

9. Навігація ПікіДомен

Прийміть ще одну людину, щоб придумати вам красиві доменні імена? Люди не йдуть на оплату. По суті, процес пошуку доменних імен для інших людей став боумінговим бізнесом, особливо коли не існує ризику, що бере участь. Компанія PickyDomains в даний час має список людей, які хочуть платити свої гроші в крові за задоволення і легко запам'ятати доменне ім'я. Компанія очікує компанія PickyDomains, щоб досягти шестигранних продажів цього року.

10. Удачливий Wishbone Co.

Випіканий пластиковий "рожеві кістки" з курки. Ця ідея шпинделя здається не вдалося. Яка нормальна людина буде придбати підроблені курячі кісточки? Як виходить, багато людей готові купити його. В даний час компанія виробляє 30 тис. насіння щодня (вартість 3 $ за шт.).

Категории

Смотрите также

Новое и интересное