873
Сімпсон каже- .
1,1 км Якщо ви дійсно хочете досягти щось в житті, ви повинні працювати важко. Тепер буде оголошено тихо, що виграш буде оголошено.
2,2 км Релакс, не панікувати, якщо що-небудь, я зроблю гроші, що продають одну з моїх печінки. Не потрібно ні з них.
3. У Діти – це наше майбутнє. Ось чому вони повинні бути зупинені зараз.
4. У Напоїться спиртом, джерелом і розчином для всіх наших проблем.
5. Умань Якщо ви щасливі і усвідомлюєте його, одягнені.
6. Жнівень Освіта не допоможе мені. З кожним днем я пам'ятаю щось, це займає простір, відштовхуючи щось інше з мого мозку. Як час я пішов до винного класу і втратив трасу водіння.
7. Про нас Жінки люблять пиво. Вони добре виглядають, вони добре пахнуть, і ви готові крокувати над матір'ю, щоб отримати їх.
8. У Син, ви скажете "дупа" як це щось погано.
9. Навігація Не пропустіть. Люди вмирають весь час. Хто знає, можливо, ви прокинете завтра.
10. Я не збираюся ліжко з жінкою, яка думає, що я лазу. Ну і нехай йому розкинуться диван у вітальні і зробіть ліжко. Я соромлюся.
11. Вбити бос?! Чи можу я виконати американський сон?
12. Займається двома лежаками. Один криється, інші прослуховування.
13.00 р. Намагатися є першим кроком до невдачі.
14. Дивитися, люди завжди мають статистику. 14 відсотків населення.
15.00 р. Я не бачу в будь-якому місці, залишаючи будинок. Повернувшись до нас
16.00 р. Повернути собаку. Не відриває запах, як корм для собак. Так можна сидіти в домашніх умовах, їсти можна після того, як собака їжі, поки сльози починають давати її, щоб собака пахне з вулиці і повернулася до себе. Ми можемо просто піти і шукати його.
17.00 р. Ми не потребуємо психіатра. Ми вже знаємо, що наша дитина змінюється.
18 років Я бачу моєї дитини посмішки. І я розумію, що вони зробили щось погано.
19.00 р. Якщо ви не знаєте, що я роблю щось ступеню, я повинен зупинитися, щоб ставити речі.
20. Ви можете бути в щось, але завжди 1,000,000 людей, які роблять це ще краще.
21. Ви не завжди можете кинути себе на щось. Виконайте себе один раз і перейдемо.
22. Все моє життя я мріяв досягти всіх моїх цілей.
23. Діти однакові мавпи. Тільки вони роблять більше шуму.
24. Ви можете працювати відразу кілька робочих місць і ще бути мережива.
25. Не потрібно хірурга показати мені, як працювати.
26. Дощ в ліжку. Сендвіч!
27. Іноді я лежаю в ліжку і думаю, що нічого не буде мені. А потім я відчуваю, що вона отримує вологу під мене, і я розумію я був неправильним.
28. Фол і гроші частина швидко. Я буду платити багато грошей для кого, хто пояснить це мені.
29. Неважливо, як потужна і дивовижна вона, я не буду перебувати навіть океаном!
30. Завжди краще дивитися процес, ніж зробити щось самостійно.
31. Щоб бути коханим, ви повинні бути приємними для кожного дня. Щоб послухати, вам не доведеться напружуватися.
32. Життя – це просто пучок речей, які відбуваються.
33. Єдиний спосіб, щоб ви зрозуміли, що ви думаєте, що ви, щоб зробити все погано себе. Я втомлюся даючи всім задоволенням думати про себе.
(Ой мій Бог, Я Гомер Сімпсон!) Це мої думки. . . . )