Краса російської манжети (читати далі)

фантастична історія про красу російської справи
Написав слідчий слідчий Ленінський ROVD Ярославлу
Валерія Зозуль Готель

Кримінальне життя повною мірою парадоксів. Право: злочинці бояться, знеболені, вони хочуть зламати, ненавислі. Але всі вони? Справа в тому, що є категорія злочинців.
що викликає багато ... Я б не заважав, щоб викликати його симпатію, але, звичайно, не полонений. Звичайно, це про шахраї. В цілому зрозуміло: чай не грішить, не робарів,
Не роббери, не спраги, не скумбокси. Вони засувають. І хто з нас, з рукою на серці, не лежав? І, звичайно, кожен щасливий бути одержаним. Звідси, Мавроді і його лука.
Тільки Mavrodi обдурив rudely, brazenly, cynally і кожен він може досягати. І якщо він остаточно кладе в тюрму, він буде відроджуватися з тихою радістю у своїх серцях.
мільйони. Але Мавроді є непорушним ремеслам у порівнянні з істинними майстрами цього кримінального жанру. Я зустрівся з такими майстрами...

Десять років тому в рідному Ярославлі ринкові зв’язки були переселенці по-різному, ніж вони зараз – по всьому місту. У нас є один ринок, але великий.
Ярославль назвав його простим блошиним ринком, і він був розташований в середині ноги і працював тільки на вихідних. Але я тебе скажу, я працюю! Дуже мало.
Огороджена територія була придбана, продавалася, лікувала, виштовхується і виштовхується сімдесят тисячами з розрахунку одного квадратного метра на 5 осіб. Ви можете купити все тут: від бігу, ретельних ірганів до іноземних автомобілів.

У той час я працював у ROVD, який працював на ринку фрея Ярослава. І ось годинник. Я чую, що є неприпустимим шумом в передпокою. Тільки народні депутати і цигани можуть підняти таку ракетку в Росії. З того часу було важко припустити, що слуги народу прийшли до нашого відділу, я вирішив, що вони були представниками Батьківщинного племени.
Я переконався, що це було. Наші непристойні приміщення перетворилися в відділення гіпсового табору під час пожежі. В середині живопису я charred
Гіпсія, дуже схожа на знамениту Венеру Пуговкіна з цуценя «Екстраордінарний концерт» - той же, хто санг з товстим басом. Гіпсія була яскравою за розміром і чітко
непряма потужність. З її броком, що б зробити честь чемпіона світу з вуг-воєнного, вона міцно провела ваговий інтелект, який, як бджільництво, сором'язливо з келихами. Весь ROVD був наповнений голосом. Прослуховуючи, я зрозумів, що гипсія звинувачує у видовище – інтелект, який він кинув її.

Здавалося б неймовірним. Щоб навіть дитяча дитина знає, що кидати гіпс неможливе визначення. Але циганка може кинути будь-який. І як він міг кинути таке, очевидно, пропущена велика школа життя мададоннік в різнокольорових спідницях з пиловловими, змащених середнім російським інтелектом? Я вірю в приїзді в Ярославську область втратив в космосі відчуження. З цим переконанням я закрив двері і тримав годинник. Проте, через півгодини до мене, слідчий обов'язок, прийшло принаймні обов'язок опери і попросив написати «нав'язливий» на цю дуже гіпсову жінку – тобто постанову про її триденне затримання. Я був здивований, «Чи не заплутаний?» Вона кричуща, що вона була покинутий... Потерпілий. «Так, вперше я поставив жертву». Я зажадав пояснення. І він не пропустити на них.

Інтелектуальне скло Волков, він виходить, давно знайомився з нашими оперативними діями. Майже кожен вікенд, який з'явився на ринку підводного плавання. Уявіть: тяга, роар, сатан не встигає заправити м'яч. І в середині цього лямка його. Черепашки, sweetie. У моді миється клоак, в келихах, зовнішній вигляд, довіра. І тут він приходить.
Висівки, кричуща гіпси, які продають шкіряну куртку. «Будьте мене, я можу бачити?» попросила дівчину ром. Гіпси кладуть річ в руках.
Нескінченно згасання. Все навколо. Так, і здатний зловити цей смуж в степу клоак, це смоктати. Класичний, типовий російський смоктати. Вовки промивають куртку,
На обличчі надії замінюється сумнівом, сумнівавшись надії. Він дозріває за покупку прямо до очей. Гіпсія дає тепло: "Молодий, красивий, yakhont ..."
Ви не пошкодуєте. «Що це коштує?» запитав вовк. «Я подарую вам за п'ять сотень доларів». "Для п'ятисот?!" дивує окуляри. - Як приїхати... Я маю
Ці гроші не можуть бути там. Я не маю права. Перед невибагливою гіпсовою жінкою він піднімається на клапакову кишеню і витягує купу грошей. Відповідна справа. І він зітхає з рельєфом, «Танк Бог, моя дружина, надала мені цілу тисячу». Хіпсія, нарешті, стає переконаною, що вона отримала перший смоктати. Він сказав: «Щоб мене захопити, фокусувати мене». Після підрахунку скарбів тисячі вовк покладає його назад в кишеню клока. І просить його спробувати на куртку... Зняти свій клоак грошей. Подарує їй гіпсову жінку. Починається закупорювання з новим ... Згорнути... Хіпсія ховається в натовпі. З її зникне скромне, шаббі cloak.

Але це не кінець гри. Знімання прийме трохи пізніше, коли циганські сходження в клоякі, щоб вивести так легко Це не так! Немає грошей в окулярі. Не навіть кишені. Кишені відрізають ... За допомогою цього отвору інтелігентство схопив гроші, що продемонстрували на гіпсову жінку в іншу кишеню - на брюках. Ось як вони дивержуть: лоука вовків з новою шкіряною курткою, водоростей без клока, але з вишневим пакетом непрозорих грошей, а гіпсова жінка, яка закриває непотрібний витік клоака – без грошей і без куртки. Наші опери отримали інформацію про те, що певна ін’єкція неодноразово кидає життєдіяльності на ринку блохи. І було близько двох десятків таких випадків. Немає причин, щоб зловити його: ніхто не зробив ніяких заяв до міліції. Але в цей день Волков був нещасливим. Гипси зловили його трохи більш пильним – не допускається залишити ринок в куртку. Захоплений і приніс до міліції. Але наші інтелігенти не були До питання опери, що насправді сталося, він відповів просто, без претензії: «Я прийшов, почав намагатися на куртку, і ця леді збіглася з моїм клоком і тисяч рублів». Клоак розрахований на три сотні рублів. Мастодон циганський стрибок з такої неслухняності. І, очевидно, в той момент, її мозок був хмарний. І замість того, як говорячи про те, що сам скраб Волков відкинув від неї куртку, сказав: що так, втекти, з клоаком, але там не було грошей, крім того, клоак щось - фу - і рубль не варто, його підібрали в маркері, він повинен бути зведений. Вольков висловив і висловив чудові юридичні знання:
«Якщо ви не маєте грошей, ви будете в джейлі для спроб викрадення тисяч рублів. й

Що ви думаєте? З відкритим крадіжкою клоака і не менше відкрити крадіжку грошей. Я маю на увазі, robbery. Ви можете сказати в широкому денному світлі, і вони давали їй три роки. Так вона також повинна подякувати суду, який був переселений з анематом ситуації і не покарав її в повному обсязі законів про час. Однак, її родичі довелося платити Волков три сотні рублів за «натурбований» (хоча тут можна цілком обійтися без міток) клон.

Це був неймовірний випадок, коли шахрайець пішов з закону, він все ще зробив його так, щоб жертва пішли на бари. Не до цього, не після мене.
Не випадково. Аеробатика, супер клас. По-перше, я не відчуваю себе шкода для гіпсу, і я хочу, щоб аплау Волков. Немовля...