Правила підписання фото для чайників

Розкажіть, хто на малюнку.

Якщо вам подобається фото:
Ви також можете написати «Я АМ», «Я знову», «Я знову», «Це мені теж», «Це моє».
Якщо ви не помилитеся над фото, то найбільш логічно буде зареєструватися - "ЯА!!", "Три!", "Ця Яа!"

Якщо ви на малюнку з другом, є варіанти: «Ми». Я зліва, я з подругою (ліворуч), Ме і Маринка. Я зліва, "Я і Марінго. Ліворуч я фоол. Я зліва. Я зліва.

Якщо ви на малюнку з хлопцем, "Я і мій хлопець". Я зліва. й
Якщо ви з собакою, напишіть "Я і мій собака". Я зліва.
Якщо ви не всі на фото, вкажіть яку частину вас зображено тут: "Мій (I) Ступні(a)", "Мій (I) Руки(a)", "Елочка", "Щось кільце я купив", "Викривлення теми", "Перегляд ззаду", "Міщіг", "Бельте кнопка", "Хто така тату я маю".

Якщо ви не любите фотографії:
Намагайтеся зробити викопи. Письма «Злий пара тут», «Не ламається протягом п'ятнадцять років», «У ранках з Бадун», «Філіпти застрягли шахту з дверима», «Токошто впав в абіс», «Nipricorned», «Сомеон відхилений мене тут», «Бої скумбочки збивати мене з кашею, змогла мені з вином, зламати з зубною пастою». І до того ж - хороший відпочинок", "Не судити категорично", "Ме і Маринка. Садова пара

Покажіть мені, де це. Звичайно, слід повідомити про місце, якщо місце славиться. “У Парижі”, “In Madrid”, “Cyprus 2008, літо, море”, “Egypt, Шармольшех 2006”, “mountains”, “sea”, “shoshlyki”... Якщо місце не славиться, скуштуйте себе: «грандма в с.», «насолоджуйтеся шансом на якусь діру», «мою і знаком». Я зліва.

Скажіть, що ви робите в кадрі - "Болдей", "Атдихай", "Я пишу пиво", "Це мунясько". I-me., "Ммм. Марогена!!", "Батінг!!", "Я намагаюся гасити дріт," "Я заднюю на стовпі. Я зліва.

Не забудьте підкреслити атипічну природу цього фото «Сімей я і струм», «так», «Я люблю цю тушку пару»...

Особливо красивими фотографіями слід надати поетичні імена «Адиноство», «Весняна садиба», «Ностолгія», «де ви, мій князь», «пакой і модерація», «все точний виклик»...

Ви можете поєднувати: «Ме і Маринка». Надіслав їх на взутті, «Ме і Маринка». Я пішов. Ми просто вдарили двері. Мар'яна пара зла, "Ме і Маринка". Аденність.

Ну, якщо підпис не придумав, можна використовувати щось нейтральне "Блюка!", "Оппа!", "Нехай!", "Пампарам!", "Борн ту бджіл дикий", "Seksi", "Hurrah!"

Якщо ви не придумаєте, і немає часу - ".", ",", "...", "!!!", "?".
Успіх, кожен.