Вчора Я спалю нижню губу до сечового стану, коли я спробував. Чи готова паста (у вигляді оболонок). На оболонці була гаряча вода: Мій "%: LIA!!!!" Я почув її в сусідні квартири...
Змішувати з бластером до роботи. Блістер повинен бути сказав не бачити багато - так Злий здуття. Але болить, болить болить, і я завжди робимо. лизати.
Наприкінці робочого дня мій бос ( дуже гарна жінка) виходить Нарешті, помітайте, що щось неправильно з мене - сердитися, фравінг, лизати У нижньому губі я відповідав питання в моносиллабичному шляху: «Фук ебать...» і Я повинен сказати вам, що нічого не є просто губою ... Він болить багато.
Вона відразу консультує мене змащувати губу перед сном з Василієм (Хаха!). Доброго дня я не спав мене. . )
В короткий час ми говорили і взяли участь, решта дня проходив неочікувано і я Я збирався додому. Це просто так сталося, що мій бос вийшов. кімнат одночасно, як мені. Багато людей в коридорі. з офісу.
"Чи ти!" Я кинув її на ходу. «Не забудьте Vaziline!» відповіла і перейшов на розмову. Мій друг, який ходив.