2696
★ ★ У Національному банку тримають сумку грошей.
★ ★ У Національному банку тримають сумку грошей. Вона наполягає, що вона повинна говорити тільки президенту банку про відкриття грошових коштів, бо це багато грошей! У зв'язку з тим, що в офісі Президента, в першу чергу, запрошують її в офіс президента. Президент банку запитав, скільки вона хотіла внести в рахунок. Стара жінка відповіла, «$165,000!» і відварила гроші з сумки на стіл. Про те, де вона отримала всю цю готівку, і запитала її:
Я здивував тебе стільки грошей. Де ти отримуєш стільки грошей?
Стара леді - сказав він
- Я зробив ставку.
- Ставка? Що таке ставка?
Ну, наприклад, я можу зробити вас 25 тис. доларів, які у вас є площа.
А, президент сміється, Це ступенева ставка. Ви ніколи не виграйте це!
Ви приймаєте свій парі? Стара леді попросила.
Звісно, я беш $25,000, що шахта не квадратна!
Так, так як це багато грошей, я приніс мій юрист як свідк завтра о 10:00?
«Офісний курс» відповідав впевнений президент.
На ніч президент отримав дуже нерви про парі і провів багато часу перед дзеркальною перевіркою ..., перетворюючи збоку в сторону, знову і знову. Він перевірив їх обережно до тих пір, поки він не переконаний, що за жодних обставин він може називати квадратом і легко перемагати парі. У найближчий ранок, о 10:00, в офісі президента, стара леді та її адвокат. Вона представила юриста до президента і повторила умови парі: $25,000 проти президента скверуть! Президент погодився знову ставитися, і стара леді попросила його виглядати.
Президент надав запит. Стара леді дивилася на ... а потім запитала, якщо вона може доторкнутися до них.
Огей, президент сказав, що $25,000 є багато грошей, і я думаю, що ви повинні абсолютно переконатися. На цій точці він помітив адвоката тихо чуй голову проти стіни. Питання від Президента
Що відбувається з вашим адвокатом? Стара леді - сказав він
- Ніщо, крім того, що я ставу його $100,000, що сьогодні о 10:00 я буду тримати президента Національного банку.